ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΤΕΜ: Στήριξε άλλο ένα επιτυχημένο SwimRun!

Σταθερός υποστηρικτής η δυναμική διέλαση ενός ακόμα επιτυχημένου SwimRun που ολοκληρώθηκε στο πανέμορφο νησί της Ύδρας.

Το 3ο TRIMORE SwimRun Hydra ολοκληρώθηκε στα τέλη του φθινοπώρου, ενθουσιάζοντας για ακόμη μια χρονιά τους λάτρεις της multisport δράσης.

Το SwimRun εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας το 2018 και πρόκειται για ένα άθλημα που κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συμμετέχοντες, δένονται μεταξύ τους με ένα ειδικό σκοινί και αγωνίζονται φορώντας ή κουβαλώντας τον εξοπλισμό τους και στα δυο αθλήματα, τρέξιμο και κολύμπι.

Στηρίζοντας την αξία της ανθρώπινης προσπάθειας και τον υγιή ανταγωνισμό, η ΕΤΕΜ ένωσε τις δυνάμεις της στον σκοπό της TRIMORE, καθώς η δύναμη, η αντοχή και η προσήλωση στο στόχο, που επέδειξαν οι συμμετέχοντες για ακόμη μια φορά, οδηγεί την εταιρεία να στηρίζει ενεργά και διαχρονικά τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Σε αυτό τον ξεχωριστό αγώνα, η ΕΤΕΜ συμμετείχε και με την αθλητική παρουσία του μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας, Μιχάλη Παναγή.

Η δυναμική ελληνική εταιρεία διέλασης εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν, αλλά και στην Trimore που κατάφερε να συντονίσει με επιτυχία όλη την προσπάθεια, καθώς και στον Δήμο Ύδρας, στην Περιφέρεια Αττικής, στην Αστυνομία, στο Λιμενικό σώμα, στην ομάδα βατραχανθρώπων, στους διασώστες της Πολιτικής προστασίας, στους εθελοντές και στη Διοίκηση του Ιστορικού Μουσείου που αγκάλιασαν το event.

«Η ευεξία ενός αθλητή, ξεκινά συμμετέχοντας σε ένα αγώνα, αλλά πάντα καταλήγει σε ένα ασφαλές και άνετο σπίτι» ανέφερε σχετικά Επιχειρησιακός Δ/ντής της ΕΤΕΜ, Ιωάννης Χρυσάφης  που εκπροσώπησε την εταιρεία στην Ύδρα.

Απώτερος σκοπός της ETEM είναι να ικανοποιήσει την ανάγκη για βελτίωση και αναβάθμιση της εμπειρίας ζωής των χρηστών των προϊόντων της, προσφέροντας τους την «ευεξία» που χρειάζονται σε ένα ασφαλές και άνετο σπίτι.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.