ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

AkzoNobel: Οι νέες τάσεις στα χρώματα πούδρας στην Collection Futura 2018-2021

Η νέα συλλογή υπερανθεκτικών πουδρών Futura 2018-2021 από την AkzoNobel Interpon Powder Coatings αποτελεί μία νέα πηγή έμπνευσης για τους αρχιτέκτονες, τους σχεδιαστές και όλους τους δημιουργούς του κατασκευαστικού κλάδου.

Ενημερωμένη με τις νέες τάσεις στα υλικά και το σχεδιασμό, η συλλογή  -που ανανεώνεται κάθε τέσσερα χρόνια- περιλαμβάνει μια εκτεταμένη γκάμα από υψηλής, αποδεδειγμένης αντοχής οικολογικά χρώματα και φινιρίσματα, τα οποία αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με το γραφείο trend experts Peclers Paris.

Κάθε θέμα στη συλλογή περιλαμβάνει μία μοναδική ομάδα αποχρώσεων, υφών και εφέ που αντανακλούν τις σχεδιαστικές και κοινωνικές τάσεις που παρατηρούνται παγκοσμίως. Η πρωτοπορία είναι εμφανής με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών: πούδρες Silky Texture & Cotton.

Η ενότητα Wild Nature παραπέμπει σε πιο πρωτόγονα, ανεπεξέργαστα φυσικά υλικά και είναι πλούσια σε πυκνά γήινα καφέ

Η θεματική ενότητα Wild Nature παραπέμπει σε πιο πρωτόγονα, ανεπεξέργαστα φυσικά υλικά και είναι πλούσια σε πυκνά γήινα καφέ, χακί του εδάφους, γκρίζα και σκούρα ανθρακί. Οι δημοφιλείς αποχρώσεις Gris 2900 Sablé, Brun 2650 Sablé, Blue 2600 Sablé, Mars, Manganese κ.α. συμπορεύονται με τις νέες Tanami Sablé, Bohol, Innoko Sablé, Sequoia Sablé, Tijuka Sablé, στην ίδια τάση.

Τα εφέ της ενότητας Time Out προσφέρουν έμπνευση για χαλαρωτικούς χώρους διαβίωσης, σε απαλούς τόνους

Τα εφέ της ομάδας Time Out προσφέρουν έμπνευση για χαλαρωτικούς χώρους διαβίωσης, σε απαλούς τόνους, βασισμένους σε χρωματισμένα υπόλευκα και ελαφρές, ουδέτερες αποχρώσεις. Οι γνωστές πούδρες Yazd, Grazalema, Gris 2500 Sablé και Gris 2800 Sablé και οι νέες Oia SilkyTexture, Detendre, Ostuni, Sanctum Silky Texture συνθέτουν αυτήν την παλέτα.

Στην ενότητα Glam City περιλαμβάνονται μοντέρνες επιρροές και μπαρόκ τάσεις, με έντονους, σκούρους και πυκνούς τόνους

Στην τάση Glam City περιλαμβάνονται μοντέρνες επιρροές και μπαρόκ τάσεις με έντονους, σκούρους και πυκνούς τόνους με κυρίαρχα το βαθύ κόκκινο, μπλε και πράσινο, όπως τα νέα Brisbane Sablé, Rio, Jaipur και Raja ανάμεσα στα διάσημα Noir 2100 Sablé, Noir 2200 Sablé, κ.α.

Οι αποχρώσεις Treasured Light είναι αισθησιακές με εκλεπτυσμένη μεταλλική λάμψη

Οι αποχρώσεις Treasured Light είναι αισθησιακές με εκλεπτυσμένη μεταλλική λάμψη, με παραπομπές στον ορείχαλκο, το ροζ χρυσό, σε εφέ του χαλκού και του αργύρου και περιλαμβάνουν τις νέες Aurora, Tasilaq, Antu και Sumela, πλαισιωμένες από τις Silver, Pyrite, Ambre Sablé, Gondar και Ordos Sablé.

Η νέα συλλογή Futura δίνει τη δυνατότητα να επιτευχθεί το πλέον κατάλληλο εφέ σε κάθε κατασκευαστικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στην πράσινη αρχιτεκτονική και τη βιώσιμη ανάπτυξή της. Πρόκειται για υπερανθεκτικές πούδρες που φέρουν περιβαλλοντική Πιστοποίηση EPD (Environmental Product Declaration).

Αντικατοπτρίζοντας τη συνεχή δέσμευση της AkzoNobel για βιωσιμότητα, η δήλωση αυτή παρέχει διαφανή, ποσοτικοποιημένα και συγκρίσιμα δεδομένα για τον κύκλο ζωής και τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των χρωμάτων. Τα παραπάνω συνεισφέρουν σε βαθμούς LEED και BREEAM, δίνοντας τη δυνατότητα στους αρχιτέκτονες και τους πελάτες της εταιρείας να κάνουν οικολογικές επιλογές σχεδιασμού και κατασκευής.

Όλες οι πούδρες της συλλογής ανήκουν στην σειρά Interpon D2525 και είναι πιστοποιημένες κατά Qualicoat Class 2 και GSB Master, ενώ ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές AAMA 2604 και BSEN 12206. Προσφέρουν αξεπέραστη, αποδεδειγμένη αντοχή της απόχρωσης, της γυαλάδας και των μηχανικών αντοχών του φιλμ στις καιρικές συνθήκες για πολλά χρόνια, με βάση πραγματικές μετρήσεις σε κτίρια.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να αποκτήσουν το νέο χρωματολόγιο CollectionFutura 2018-2021, καθώς και βαμμένα δείγματα μεγάλης διάστασης σε όλα τα χρώματα της συλλογής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την AkzoNobel Coatings SA powder@akzonobel.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.