ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Infacoma 2018: Υποσχέσεις για ένα καλύτερο μέλλον στο χώρο της δόμησης και των κατασκευών

Με 24.500 εμπορικούς επισκέπτες από 18 χώρες, εκατοντάδες επαγγελματικά «ραντεβού» μεταξύ Ελλήνων εκθετών και εκπροσώπων από εννέα χώρες, αλλά και με 230 εκθέτες, διεξήχθησαν οι εκθέσεις Infacoma και Aquatherm Athens 2018 που έγιναν από κοινού, ξεπερνώντας τους στόχους που είχαν θέσει.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πλήρη γκάμα προϊόντων της ALUMIL από τους ανθρώπους της εταιρείας

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι κλάδοι της δόμησης, ανακαίνισης, θέρμανσης, εξοικονόμησης ενέργειας, πισίνας και σπα για κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους και ξενοδοχειακές μονάδες κ.α., βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μέσα από τις δύο εκθέσεις, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στις υψηλές απαιτήσεις των συμμετεχόντων και των χιλιάδων εμπορικών επισκεπτών που έδωσαν το «παρών» στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου, επιβεβαιώνοντας τον ισχυρό εμπορικό χαρακτήρα του εκθεσιακού «διδύμου».

Εντυπωσιακό και ιδιαίτερο κομψό ήταν το περίπτερο της ELVIAL

Ειδικά, το Σαββατοκύριακο είχαμε αυξημένη επισκεψιμότητα από επαγγελματίες του κλάδου αλουμινίου που σε συνδυασμό με την έναρξη, μετά από πολλές αναβολές, του νέου προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον» δημιουργεί μία αίσθηση αισιοδοξίας ότι η εγχώρια αγορά ενδεχομένως να βρίσκεται μετά από καιρό σε τροχιά ανάκαμψης. Αντίστοιχα υψηλό ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για τις κατασκευές αλουμινίου, ενώ σημαντική ήταν και η παρουσία των εταιρειών – εκθετών του κλάδου.

Το κόκκινο κυριαρχούσε στο περίπτερο της EXALCO

Η Infacoma & Aquatherm Athens 2018 ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο τις σημαντικότερες τάσεις αναφορικά με την ανακαίνιση και τη δόμηση, τις «πράσινες» κατασκευές, τα προϊόντα αιχμής και τις λύσεις που προσφέρουν, καθώς επίσης και τις οικονομικά προσιτές εφαρμογές, τη  χρηστή διαχείριση της ενέργειας και των  υδάτινων πόρων, τις δυνατότητες ενεργειακής αναβάθμισης ποικίλων δομών κ.α.

Υψηλό ήταν το ενδιαφέρον του κοινού για τα συστήματα ALFA

Δεν έλειψαν όμως και οι παράλληλες εκδηλώσεις με το δικό τους ξεχωριστό και εξειδικευμένο ενδιαφέρον, όπως οι ενημερωτικές ημερίδες που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων σχετικά με τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες του κλάδου.

Το περίπτερο της καταξιωμένης εταιρείας σχεδιασμού και κατασκευής μηχανημάτων κατεργασίας HERMIS
Η ΠΑΓΚΑΛΟΣ ξενάγησε τους επαγγελματίες στον χώρο των υπερσύγχρονων μηχανημάτων κατεργασίας
Τον χώρο των εξαρτημάτων εκπροσώπησε επάξια η APERTO

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.