ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε εργαζομένους της

Στην παροχή πρώτων βοηθειών εκπαιδεύτηκαν εργαζόμενοι της ELVIAL, σε ένα σεμινάριο από εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κιλκίς.

Τις εγκαταστάσεις της ELVIAL επισκέφθηκαν εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του τμήματος Κιλκίς στο πλαίσιο της εκπαίδευσης παροχής πρώτων βοηθειών σε εργαζομένους της εταιρείας.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, είναι ίσως η μεγαλύτερη εθελοντική μονάδα στη χώρα και σίγουρα μια από τις σημαντικότερες, καθώς το έργο της μπορεί να παρέχει πρώτες βοήθειες και ιατρικές υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης, όπου αυτό κριθεί απαραίτητο. Παράλληλα η δράση του σώματος επεκτείνεται και στη εμπεριστατωμένη και συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των πολιτών στην παροχή πρώτων βοηθειών.

Στην παροχή πρώτων βοηθειών εκπαιδεύτηκαν εργαζόμενοι της ELVIAL σε ένα σεμινάριο που διήρκησε συνολικά 12 ώρες και διεξήχθη τμηματικά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Κιλκίς. Οι γνώσεις αυτές θεωρούνται εξαιρετικά σημαντικές, όχι μόνο για τον εργασιακό χώρο, με τους συμμετέχοντες να δηλώνουν έτοιμοι να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους εφόσον παραστεί μια τέτοια ανάγκη.

Το πλήρες εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρώτες βοήθειες για πολίτες» περιλαμβάνει :

  • ΕΙΣΑΓΩΓΗ – ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
  • ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
  • ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ
  • ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Όσοι συμμετείχαν σε αυτή τη δράση έλαβαν πιστοποίηση γνώσεων πρώτων βοηθειών. Η ELVIAL από τη μεριά της δεσμεύτηκε ότι οι πρωτοβουλίες τέτοιου είδους θα συνεχιστούν με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι εκ των εργαζομένων να λάβουν την αντίστοιχη εκπαίδευση.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.