ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕE: Πετυχημένες δοκιμές των συστημάτων Cronos και Crystal στο ift Rosenheim

H εταιρία ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ (GS), η μοναδική εταιρεία κατασκευής ηλεκτροκίνητων συστημάτων σήτας στην Ελλάδα από το 2006, πιστή στο πλάνο της για διαφοροποίηση και συνεχή εξέλιξη, έγινε η πρώτη ελληνική εταιρεία αντικωνωπικών συστημάτων που προέβη σε δοκιμές σε θάλαμο ανεμοπίεσης για τα συστήματα που κατασκευάζει.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τον πιο ισχυρό και αναγνωρίσιμο ευρωπαϊκό κοινοποιημένο φορέα δοκιμών, το ift Rosenheim, η εταιρεία πραγματοποίησε βάσει του προτύπου ΕΝ 13561, δοκιμές αντοχής σε ανεμοπίεση για τα συστήματα CRONOS και CRYSTAL που κατασκευάζει.

Και τα δύο δοκίμια κατόπιν ελέγχου και δοκιμής σε θετική και αρνητική πίεση κατάφεραν να αποσπάσουν:

  • Τη μέγιστη κλάση (3), βάσει του ισχύοντος προτύπου EN 13561-2004 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 110 N/m² (≈ 47 km/h) και πίεση τεστ ασφαλείας 132 N/m² (≈ 52 km/h).
  • Τη μέγιστη κλάση (6), βάσει του νέου προτύπου EN 13561-2015 που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 400 N/m² (≈ 90 km/h) και πίεση τεστ ασφαλείας 480 N/m² (≈ 98 km/h).

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά από κάθε επίτευξη κλάσης (κλάση 1 έως 6), προκειμένου να συνεχιστεί η δοκιμή, το κάθε προϊόν ελέγχθηκε για παραμορφώσεις, σκισίματα και πιθανές φθορές και δοκιμάστηκε σε πλήρη άνοδο και κάθοδο ώστε να βεβαιωθεί η απρόσκοπτη λειτουργία του.

Τα ηλεκτροκίνητα συστήματα Cronos και Crystal που κατασκευάζει η GS, προσαρμόζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε project καθώς υπάρχουν 5 διαφορετικοί τύποι κουτιών για να καλύπτουν οποιαδήποτε διαστασιολογική ανάγκη προκύψει.

Αντίστοιχα υπάρχουν εναλλακτικές προτάσεις σε μοτέρ ενσύρματα και ασύρματα τα οποία επιλέγονται με γνώμονα την άρτια λειτουργικότητα κάθε ανοίγματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.