ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

AkzoNobel: Ολοκληρώθηκε η νέα μεγάλη επέκταση στο εργοστάσιο του Κόμο

Η AkzoNobel είναι πλέον άρτια εξοπλισμένη για να εξυπηρετήσει το δίκτυό της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική με συνέπεια και κορυφαία ποιότητα.

Η ολοκλήρωση της σημαντικής αυτής επέκτασης της δυναμικότητας του εργοστασίου της AkzoNobel στο Κόμο της Ιταλίας, συνεπάγεται τη δημιουργία του μεγαλύτερου εργοστασίου της εταιρείας για την παραγωγή πουδρών βαφής. Τέσσερις νέες γραμμές παραγωγής έχουν ενταχθεί στην παραγωγική ικανότητα της AkzoNobel και είναι τώρα σε λειτουργία μετά την υλοποίηση επένδυσης 21 εκατ. ευρώ.

Δύο από αυτές είναι αφιερωμένες στην παραγωγή ασταριών πούδρας για την αυτοκινητοβιομηχανία και δύο στην παραγωγή αρχιτεκτονικών πουδρών βαφής νέων τεχνολογιών. Νέες γραμμές παραγωγής Bonding μεταλλικών έχουν επίσης προστεθεί, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα πληρούν και υπερβαίνουν τα πρότυπα του κλάδου.

«Η αύξηση της παραγωγικής μας ικανότητας στο Κόμο είναι ένα σημαντικό ορόσημο που υποστηρίζει τη φιλοδοξία μας να διασφαλίσουμε την επαρκή τροφοδοσία όλων των αναπτυσσόμενων πελατών μας στην Ευρώπη», εξηγεί ο Sanal Limoncuoglu, Commercial Director Powder Coatings Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης (S&EE) & Μέσης Ανατολής (MEA).

Προσθέτοντας «Είμαστε πλέον άρτια εξοπλισμένοι για να εξυπηρετούμε όλους τους πελάτες μας στην EMEA με εξαιρετικά αποδοτικές και υπερσύγχρονες γραμμές παραγωγής όσον αφορά τη συνέπεια και την ποιότητα». Η επιπλέον αυτή παραγωγική ικανότητα στο Κόμο βρίσκεται σε ένα ανακαινισμένο κτίριο όπου αρχικά κατασκευάζονταν οι βαφές πούδρας – μια βιώσιμη επαναχρησιμοποίηση ενός υπάρχοντος τμήματος του χώρου, το οποίο ιδρύθηκε το 1992.

Οι νέες αυτές γραμμές παραγωγής επικεντρώνονται στην τήρηση των υψηλότερων προτύπων στη βιώσιμη παραγωγή, υποστηρίζοντας τη φιλοδοξία της AkzoNobel να μειώσει τις εκπομπές άνθρακα κατά 50% έως το 2030.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.