ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Υπερήφανος χορηγός του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας-EXALCO

Μετά από 13 χρόνια ο Ναυτικός Όμιλος Λάρισας-EXALCO επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία της υδατοσφαίρισης!

Μια σπουδαία διάκριση έφερε η ομάδα υδατοσφαίρισης Ναυτικός Όμιλος Λάρισας-EXALCO. Η ομάδα πόλο ανδρών κατάφερε μετά από 13 χρόνια να επιστρέψει στην Α1 εθνική κατηγορία! Οι προσπάθειες όλων, της Διοίκησης, των προπονητών και των αθλητών έφεραν καρπούς και πλέον θέτουν νέους στόχους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η διάκριση αυτή κάνει ιδιαίτερα περήφανους τους ανθρώπους της EXALCO που ευχήθηκαν από καρδιάς θερμά συγχαρητήρια και δεσμευτήκαν για συνεχή υποστήριξη της ομάδας σε κάθε της προσπάθεια.

Ο Δ/νων Σύμβουλος της EXALCO, Γιώργος Καντώνιας με τον Αν. Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση

Με αφορμή την άνοδο του ΝΟΛ-EXALCO αλλά και τη χρόνια χορηγική υποστήριξη της EXALCO στα αθλητικά δρώμενα της Λάρισας, ο Αν. Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της εταιρείας όπου συναντήθηκε με τον Δ/ντα Σύμβουλο, Γιώργο Καντώνια.

Κατά τη συνάντηση ο υπουργός συνεχάρη ιδιαίτερα για την επιτυχία του ΝΟΛ-EXALCO αλλά και για τη συμβολή της EXALCO στον αθλητισμό γενικότερα. Συζητήθηκαν αρκετά θέματα που αφορούν τον αθλητισμό της πόλης, καθώς και της χώρας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.