ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PLASMA DOORS: Με άξονα τη δημιουργία!

Οι πόρτες ασφαλείας της PLASMA DOORS διαθέτουν μοναδική υφή, αντοχή και δυνατότητα προσαρμογής, σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική κατασκευή.

Η εταιρεία PLASMA DOORS, με μεγάλη εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, κατασκευάζει, επιπλέον, με υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, μία μεγάλη συλλογή πορτών από αλουμίνιο. Υλοποιεί πρωτοποριακά σχέδια, με υψηλή ποιότητα, συνέπεια και κατασκευαστική αρτιότητα.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.000 τ.μ. συν 650 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που διαθέτει σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα, της δίνουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Η εταιρεία διακρίθηκε στον χώρο των κουφωμάτων για χρόνια και διατήρησε την εμπιστοσύνη και προσωπική επαφή με τους πελάτες της. Η εργοστασιακή μονάδα είναι χτισμένη με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και η γραμμή παραγωγής είναι χωρισμένη σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, για υλικό αλουμινίου και PVC.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της PLASMA DOORS είναι η δυνατότητα να δημιουργεί σπάνιες και ξεχωριστές πόρτες. Προσφέροντας τη λύση που ζητούν οι πιο δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις. Τηρώντας αυστηρά τις προδιαγραφές με το εξειδικευμένο προσωπικό της και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει.

Η παραγωγική της δυναμική και ο σύγχρονος εξοπλισμός των εγκαταστάσεων δίνει τη δυνατότητα ανάληψης μεγάλων έργων αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή, με βάση τη στατική και αρχιτεκτονική μελέτη κάθε έργου. Η PLASMA DOORS διαθέτει και εφαρμόζει πιστοποιημένο σύστημα διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2008.

PLASMA VIP DOORS

Η σειρά PLASMA VIP DOORS δημιουργήθηκε για να καλύψει, σχεδιαστικά και τεχνολογικά τις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών. Με απλά αλλά ταυτόχρονα δύσκολα σχέδια ξεφεύγει από τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα του ανταγωνισμού, δίνοντας ένα διαφορετικό design στην πρώτη επαφή με μία κατοικία.

Οι πόρτες εισόδου της σειράς VIP είναι βασισμένες στις κορυφαίες σειρές των μεγαλύτερων συστημάτων αλουμινίου στον κόσμο, παρέχοντας έτσι την υψηλότερη θερμομόνωση και ασφάλεια. Είναι εξοπλισμένες με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφαλείας εισόδου, όπως μηχανισμούς κλειδώματος με Bluetooth, σκάνερ δακτυλικού αποτυπώματος, κάμερες απομακρυσμένης διαχείρισης κ.λπ.

Τεχνικά χαρακτηριστικά σειράς PLASMA VIP
  • Πάχος συνεπίπεδης πόρτας 75-95 χιλ.
  • Εξωτερική επένδυση αλουμινίου πάχους 3 χιλ.
  • Εσωτερική γέμιση πόρτας από έκχυση διογκούμενης πολυουρεθάνης κατηγορίας B2 άκαυτη 60 kg/m3
  • Εσωτερική επένδυση αλουμινίου πάχους 2 χιλ.
  • Δυνατότητα τοποθέτησης εσωτερικά και επιφάνειας laminate με υφή ξύλου
  • Συντελεστής θερμοπερατότητας Up 0,36-0,29 W/m2K
  • Βαφή με πούδρες της AkzoNobel και NEOKEM
  • Πιστοποιημένοι θερμοσυντελεστές του πάνελ από το ift Rosenheim

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.