ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Εποικοδομητική διάδραση με συνάδελφους κατασκευαστές στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

Σημαντικά μεγάλη ήταν η προσέλευση στο περίπτερο του ΣΕΚΑ κατά τη διάρκεια της έκθεσης ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ όπου καταγράφηκαν οι προβληματισμοί των συναδέλφων αλουμινοκατασκευαστών.

Για ακόμη μια χρονιά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) συμμετείχε στην έκθεση ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ. Ο Σύνδεσμος υποδέχθηκε στο περίπτερό του μέλη, συνεργάτες, φίλους και συναδέλφους.

Η προσέλευση ήταν σημαντικά μεγαλύτερη από κάθε άλλη αντίστοιχη εκδήλωση, αποδεικνύοντας τη μεγάλη ανάγκη επικοινωνίας που υπάρχει μετά την πανδημία.

Κατά την τριήμερη παρουσία των ανθρώπων του ΣΕΚΑ στην έκθεση καταγράφηκαν οι προβληματισμοί των συναδέλφων και έγιναν εποικοδομητικές συζητήσεις πάνω στα θέματα που αφορούν στους αλουμινοκατασκευαστές την τρέχουσα περίοδο όπου μία διαρκώς μεταβαλλόμενη αγορά με πολλούς εξωγενείς παράγοντες να την επηρεάζουν, απαιτεί σύμπραξη και συνεργασία.

Μέσω της διάδρασης με τους επαγγελματίες που παρευρέθηκαν στην έκθεση αναδείχτηκε μια ξεχωριστή ατζέντα θεμάτων που οι άνθρωποι του ΣΕΚΑ έχουν στόχο να αναπτύξουν περαιτέρω μέσα από ειδικές εκδηλώσεις του Συνδέσμου το προσεχές διάστημα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.