ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Νέα βράβευση για την εταιρεία στα Made in Greece Awards

Μία ακόμη αναγνώριση για το πρωτοποριακό σύστημα Europa Minimal Frame!

Η Marketing Manager της Europa, Μαρία Μιχαλοπούλου παρέλαβε το Gold Βραβείο για το Europa Minimal Frame

Η Europa, για πρώτη φορά συμμετείχε στον διαγωνισμό Made in Greece και έλαβε GOLD Βραβείο στην κατηγορία του «Επώνυμου Βιομηχανικού Προϊόντος» για το πρωτοποριακό σύστημα Europa Minimal Frame.

Σε μια σημαντική τελετή που έλαβε χώρα στο περιστύλιο του Ζάππειου, η επιτροπή των βραβείων αναγνώρισε την συμβολή της Europa στα νέα καινοτόμα προϊόντα ελληνικής σχεδίασης και παραγωγής. Τα Made in Greece Awards διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ (Ε.Λ.Α.Μ.) και αποτελούν μια από τις μεγαλύτερες, αν όχι την μεγαλύτερη αναγνώριση σε επίπεδο Marketing για προϊόντα που παράγονται από ελληνικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε η Marketing Manager της Europa, Μαρία Μιχαλοπούλου, καθώς ο διαγωνισμός και η τελετή διοργανώνονται από την Ε.Λ.Α.Μ. και στοχεύουν ακριβώς στην εξωτερίκευση της Ελληνικής Βιομηχανικής και Αγροτικής παραγωγής, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τα αποτελέσματα. Απώτερος στόχος είναι η ενδυνάμωση των Brands και η ενίσχυσή τους μέσα στο πλαίσιο της δραστηριότητάς τους στη χώρα μας.

Για την Europa, η βράβευση είναι πολύ σημαντική, καθώς αποτέλεσε μια εκ των διελάσεων που όχι απλά δεν αποχώρησε παραγωγικά από τη χώρα, αλλά παράμεινε και διατήρησε το σύνολο των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα. Η Europa επέλεξε να μείνει Ελλάδα, δίνοντας δουλειά σε εκατοντάδες συμπολίτες μας στην κρίση, όμως παράλληλα δεν ξέχασε να σχεδιάζει το μέλλον.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.