ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

Σήτα ROYAL: Η κορυφαία λύση της IDECO στο μόνιμο πρόβλημα κοπής των κορδονιών

Η IDECO μία εκ των πρωτοπόρων στον χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων, συνεχίζει να καινοτομεί με λύσεις υψηλής ποιότητας που είναι σχεδιασμένες να διευκολύνουν το έργο του επαγγελματία και να αναβαθμίζουν τη διαβίωση του τελικού χρήστη.

Η δυναμική εταιρεία έχει αναπτύξει τη δική της τεχνολογία στο σύστημα ROYAL, το οποίο ήρθε να δώσει οριστική λύση στο μόνιμο πρόβλημα κοπής των κορδονιών στα αντικωνωπικά συστήματα πιέτας.

Η νέα τεχνολογία δίνει στο καινοτόμο σύστημα απεριόριστη αντοχή στον χρόνο και αυξάνει τη μακροζωία του σε εντυπωσιακό βαθμό, προσδίδοντας αναβαθμισμένη αξία που το ξεχωρίζει.

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του αντικωνωπικού συστήματος ROYAL είναι:

  • Οι ξεχωριστοί θάλαμοι κίνησης, εντός των οποίων κινείται το ανοξείδωτο συρματόσχοινο που αποτρέπουν οριστικά την είσοδο βρωμιάς και σκόνης που προκαλούν την κοπή των σχοινιών.
  • Τα ροδάκια κύλισης στο κάτω μέρος του οδηγού ολίσθησης που διευκολύνουν το άνοιγμα και το κλείσιμο της σήτας.
  • Τα ράουλα εσωτερικά στα τρουκ και τα άνω – κάτω εξαρτήματα με τις τροχαλίες του οδηγού ολίσθησης που μηδενίζουν την τριβή των σχοινιών, επομένως και την κοπή τους.
  • Με την προσθήκη του ανοξείδωτου συρματόσχοινου, η σήτα ROYAL έχει απεριόριστη αντοχή στο χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.