ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΕΝΚΑΣ: Θα “πολεμήσουμε” με κάθε μέσον τον αθέμιτο ανταγωνισμό!

Ο πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ κ. Θεόφιλος Παγιάτης

Κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Κατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού, πραγματοποιήθηκε ειδική ενημερωτική ημερίδα, κατά την οποία μίλησαν ο πρόεδρος της ΕΝΚΑΣ Θεόφιλος Παγιάτης και τα μέλη του Δ.Σ. Χαράλαμπος Φαραστέλης και Δημήτρης Τσελεπής, για ένα φλέγον ζήτημα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κατασκευαστές κουφωμάτων. Το θέμα ήταν ο “αθέμιτος ανταγωνισμός” και πάνω σε αυτό έγινε διεξοδική συζήτηση και ακούστηκαν οι απόψεις των μελών της ΕΝΚΑΣ που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Βασική διαπίστωση της ημερίδας, ήταν ότι “η διοίκηση της ΕΝΚΑΣ, σε συνεργασία με την ΠΟΒΑΣ, θα “πολεμήσει” με κάθε τρόπο μεθόδους και πρακτικές από όπου και αν προέρχονται και οι οποίες έχουν στόχο να αποδυναμώσουν και να παρακάμψουν τον κατασκευαστή του κουφώματος”, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε από τον κ. Παγιάτη.

Γενικά, η όλη εκδήλωση της ΕΝΚΑΣ, για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε πλήθος παρευρισκομένων, μέλη του σωματείου και εκπρόσωποι εταιριών χορηγών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.