ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Τα σεμινάρια για το νέο συρόμενο σύστημα Hybrid A40 SL συνεχίζονται

Στα πλαίσιο της ενημέρωσης και εκπαίδευσης των κατασκευαστών της, η EUROPA πραγματοποιεί σειρά τεχνικών σεμιναρίων σε όλη την επικράτεια για το νέο συρόμενο σύστημα ανώτερων επιδόσεων EUROPA Hybrid A40 SL, καθώς και τα άλλα νέα προϊόντα της εταιρίας.

Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τον τελευταίο μήνα μόνο πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια στις εγκαταστάσεις των εμπορικών υποκαταστημάτων της εταιρίας τόσο σε Οινόφυτα και Άλιμο, όσο και στην Καλαμάτα, όπου συμμετείχαν πάνω από 130 συνεργάτες κατασκευαστές.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δουν το νέο σύστημα από κοντά σε τομές και δείγματα, να εκπαιδευτούν από τους ειδικούς της EUROPA στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες και να ενημερωθούν επάνω στις εξαιρετικές επιδόσεις αλλά και τα επιπρόσθετα πλεονεκτήματά του έναντι των αντίστοιχων συστημάτων που υπάρχουν στην αγορά.

Παράλληλα ενημερώθηκαν σχετικά με τις νέες βελτιώσεις άλλων συστημάτων της EUROPA και ειδικότερα εκείνων που εστιάζουν στα επίκαιρα θέματα της αντικατάστασης παλαιών κουφωμάτων αλλά και της ασφάλειας. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των σεμιναρίων παρουσιάζεται η νέα γκάμα εξαρτημάτων της EUROPA που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται για να ανταποκρίνεται στις νέες απαιτήσεις ασφάλειας και αισθητικής.

Η EUROPA ιχνηλατώντας και αναγνωρίζοντας τις νέες τάσεις στην αγορά αναπτύσσει συστήματα ανώτερης ποιότητας και προδιαγραφών, δίνει στον κατασκευαστή νέες κατασκευαστικές διεξόδους και δυνατότητες και στέκεται αρωγός στην καθημερινή του προσπάθεια για παραγωγή προϊόντων ανώτερων προδιαγραφών ποιότητας και αισθητικής. Τα σεμινάρια έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς στο σύνολο της επικράτειας.

Δείτε λεπτομέρειες για το νέο σύστημα EUROPA Hybrid A40 SL, πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.