ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

DOMUS: Κορυφαίες σούστες επαναφοράς (και) με σύστημα Hold

Η καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου DOMUS διαθέτει κορυφαίες λύσεις όσον αφορά στις σούστες επαναφοράς που διαθέτουν και σύστημα Hold για να μένει η πόρτα σταθερά ανοιχτή σε όποιο σημείο είναι επιθυμητό.

Οι Σούστες Επαναφοράς DOMUS είναι κατάλληλες για όλες τις πόρτες αλουμινίου και ξύλου. Διαθέτουν εγγύηση 5 ετών και έχουν δοκιμαστεί για καλή λειτουργία και αντοχή σε περισσότερους από 500.000 κύκλους. Προτείνεται η χρήση τους με το σύστημα Hold, που δίνει τη δυνατότητα στην πόρτα να παραμένει σταθερά ανοιχτή σε συγκεκριμένο σημείο.

Το σύστημα Hold μπορεί να απενεργοποιηθεί, ωστόσο υπάρχει και ξεχωριστός κωδικός χωρίς τη δυνατότητα αυτή. Έχουν όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις, όπως ρύθμιση δύναμης και ταχύτητας κλεισίματος και πρόσκρουσης. Καλύπτουν κάθε ανάγκη λόγω της γκάμας χρωμάτων και εναλλακτικών σχεδίων. Όλες οι Σούστες Επαναφοράς DOMUS προσφέρουν υψηλή αντοχή στη διάβρωση (Κλάση 3).

5115 L/M/Z & 5110 L/M/Z

Οι Σούστες Επαναφοράς 5115 L/M/Z (σύστημα Hold) και 5110 L/M/Z κατηγορίας ΕΝ 2-4 υποστηρίζουν πόρτες πλάτους από 850 χιλ. έως 1.100 χιλ. και βάρη από 40 μέχρι 80 κιλά. Είναι κατάλληλες και για χρήση σε πυράντοχες πόρτες. Διατίθενται σε άσπρο, μαύρο και ασημί χρώμα (εφαρμογή βραχίονα στο κέντρο).

5125 L/M/Z & 5120 L/M/Z

Οι Σούστες Επαναφοράς 5125 L/M/Z (σύστημα Hold) και 5120 L/M/Z κατηγορίας ΕΝ 2-4 υποστηρίζουν πόρτες πλάτους από 850 χιλ. έως 1.100 χιλ. και βάρη από 40 μέχρι 80 κιλά. Είναι κατάλληλες και για χρήση σε πυράντοχες πόρτες. Διατίθενται σε άσπρο, μαύρο και ασημί χρώμα (παράκεντρη εφαρμογή βραχίονα).

5145 L/M/Z & 5140 L/M/Z

Οι Σούστες Επαναφοράς 5145 L/M/Z (σύστημα Hold) και 5140 L/M/Z κατηγορίας ΕΝ 2-5 υποστηρίζουν πόρτες πλάτους από 850 χιλ. έως 1.250 χιλ. και βάρη από 40 μέχρι 100 κιλά. Είναι κατάλληλες και για χρήση σε πυράντοχες πόρτες. Διαθέτουν επιπλέον ρύθμιση backcheck για αντίσταση σε βίαιο άνοιγμα της πόρτας. Διατίθενται σε άσπρο, μαύρο και ασημί χρώμα.

5155 M/Z

Οι Σούστες Επαναφοράς 5155 Ζ/Μ κατηγορίας ΕΝ 1-4 υποστηρίζουν πόρτες πλάτους από 750 χιλ. έως 1.100 χιλ. και βάρη από 20 μέχρι 80 κιλά. Διαθέτουν συρόμενο μπράτσο με ενσωματωμένο σύστημα Hold, προσφέροντας άψογη αισθητική και διακριτικότητα στο χώρο. Διαθέτουν επιπλέον ρύθμιση backcheck για αντίσταση σε βίαιο άνοιγμα της πόρτας  Είναι κατάλληλες και για χρήση σε πυράντοχες πόρτες. Διατίθενται σε μαύρο και ασημί χρώμα.

5165 M/Z

Οι Σούστες Επαναφοράς 5165 Ζ/M κατηγορίας ΕΝ 3 υποστηρίζουν πόρτες πλάτους 950 χιλ. και βάρη από 40 μέχρι 65 κιλά. Διαθέτουν κρυφό μηχανισμό και κρυφό οδηγό. Η Σούστα αυτή τοποθετείται εσωτερικά (χωνευτή) και δεν φαίνεται ακόμη και όταν η πόρτα είναι ανοιχτή. Συνδυάζει ομαλή λειτουργία και άψογη αισθητική. Διατίθενται σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.