ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

IDECO: Δυναμική παρουσία στη διεθνή έκθεση R+T

Απόλυτα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της IDECO στη διεθνή έκθεση R+T της Στουτγάρδης

Η IDECO βρέθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη διεθνή κλαδική έκθεση R+T που πραγματοποιήθηκε στη Στουτγάρδη της Γερμανίας όπου και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα καινοτόμα προϊόντα της.

Η δυναμική εταιρεία, η οποία είναι στο επίκεντρο των εξελίξεων του ευρωπαϊκού κατασκευαστικού κλάδου στα συστήματα σήτας, δίνει μεγάλη έμφαση στην εξωστρέφεία της, στο πλαίσιο της οποίας εντάσσεται και η παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Υψηλό ήταν το ενδιαφέρον του κοινού της R+T για τα συστήματα σήτας της IDECO

Η IDECO συμμετείχε στην R+T με δικό της περίπτερο όπου συναντήθηκε με επιχειρηματίες του κατασκευαστικού κλάδου και παρουσίασε τα πρωτοποριακά προϊόντα της. Η επένδυση στη διεθνή της παρουσία της συνεχίζεται, με αποτέλεσμα η δυναμική εταιρεία στο χώρο των αντικωνωπικών συστημάτων να εδραιώνεται στις αγορές του εξωτερικού, με αιχμή του δόρατος την υψηλή  ποιότητα των προϊόντων της .

Η νέα σήτα ROYAL 32 MAXIMUM ήταν από τα εκθέματα που ξεχώρισαν στην R+T

Στην R+T το προϊόν που ξεχώρισε μεταξύ των εκθεμάτων ήταν το πρωτοποριακό σύστημα σήτας ROYAL. Το ενδιαφέρον των επισκεπτών προσέλκυσε το νέο σύστημα ROYAL 32 MAXIMUM, το οποίο αποτελεί μια από τις ποιοτικότερες λύσεις στην κατηγορία του. Επιπλέον, παρουσιάστηκαν συστήματα πιέτας 22 και 32, καθώς και συστήματα κάθετης  σήτας. Τις εντυπώσεις κέρδισε και το σύστημα πιέτας με προστατευτικό οδηγό ολίσθησης που συνδυάζει εντυπωσιακό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.