ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Βραβείο επιχειρηματικής αριστείας για την Ελλάδα της έντονης εξωστρέφειας

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων της ELVIAL, Γιώργος Καλογεράκης παρέλαβε το βραβείο εκ μέρους της εταιρείας στην εκδήλωση Creative Greece 2018 για τις εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις

Η New Times Publishing διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά το ετήσιο forum για την Ελλάδα της Εξωστρέφειας Creative Greece 2018. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Wyndham Grand Athens Hotel υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων (ΠΣΕ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδος και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητήριου.

Στη διάρκεια της επιτυχημένης εκδήλωσης δόθηκαν οι διακρίσεις Creative Greece Awards 2018 στις επιχειρήσεις της χώρας που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας. Ιδιαίτερα ισχυρό ήταν το μήνυμα αισιοδοξίας για τις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας που εξέπεμψαν οι εκπρόσωποι των σημαντικότερων και ιδιαίτερα εξωστρεφών επιχειρηματικών ομίλων της χώρας.

Η ELVIAL βραβεύτηκε για την ιδιαίτερα υψηλή ανάπτυξη της εξωστρέφειάς της. Η δυναμική διέλαση μέσα από ένα μακρόπνοο προγραμματισμό, άρτια οργάνωση και πολύ κόπο, έχει καταφέρει τα τελευταία τέσσερα χρόνια παρά τις αντίξοες οικονομικά συνθήκες να υπερδιπλασιάσει τον κύκλο εργασιών της και το προσωπικό της από 135 σε 285 εργαζόμενους. Παράλληλα έχει επιτύχει την εκτόξευση των εξαγωγών της από το 22% στο 70%.

Πίσω από τα αξιομνημόνευτα αυτά επιτεύγματα κρύβεται σωστή στρατηγική, επιχειρηματική βούληση και προσήλωση στον στόχο από όλους, τόσο από την πολυπληθή ομάδα των εξαγωγών όσο και την Αντιπρόεδρο της ELVIAL, Τάνια Τζίκα.

Εξαιτίας των αναγκών οργάνωσης και ανάπτυξης της εξωστρέφειας, η Αντιπρόεδρος της εταιρείας κατοικεί πλέον οικογενειακώς τα τελευταία χρόνια μόνιμα στην Κεντρική Ευρώπη που είναι και ο κυριότερος προορισμός των προϊόντων της ELVIAL. Για τον παραπάνω λόγο το βραβείο που απονεμήθηκε στην εταιρεία, αφιερώθηκε στην κα Τάνια Τζίκα.

Η υπόσχεση, που και δια βήματος δόθηκε στη σύντομη παρέμβαση της βράβευσης, είναι πως «Η ELVIAL θα συνεχίσει να επενδύει και να παράγει στην Ελλάδα, και να εξάγει σε όλο τον κόσμο».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.