ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMINCO: Στρατηγικός στόχος η βιώσιμη ανάπτυξη!

H ALUMINCO έλαβε την κορυφαία πιστοποίηση κατά το διεθνές πρότυπο ISO 50001:2018 στον τομέα της ενεργειακής διαχείρισης στο πλαίσιο του οράματος της εταιρείας για βιώσιμη ανάπτυξη.

Η βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί κύρια αξία για την ALUMINCO και τις στρατηγικές της επιλογές. Η εφαρμογή του πιστοποιημένου κατά ISO50001:2018 Συστήματος Ενεργειακής Διαχείρισης ισχυροποιεί τις ενέργειες που η εταιρεία εφαρμόζει για την ορθολογική χρήση της ενέργειας και τη σταδιακή αξιοποίηση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές, μέσα από αλληλένδετες διεργασίες και διαδικασίες για την εφαρμογή της εταιρικής ενεργειακής πολιτικής, συγκεκριμένους επιχειρηματικούς στόχους, επενδυτικά προγράμματα, σχέδια δράσης, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού.

Βασικοί άξονες του Συστήματος αυτού είναι:

  • Ο εταιρικός ενεργειακός σχεδιασμός.
  • Η αξιολόγηση των ενεργοβόρων δραστηριοτήτων.
  • Ο εντοπισμός και λήψη μέτρων και ευκαιριών ενεργειακής εξοικονόμησης.
  • Η τεκμηρίωση των αποτελεσμάτων βελτίωσης της ενεργειακής επίδοσης με μετρήσιμο και αδιαμφισβήτητο τρόπο.

Το Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης δημιουργεί συνέργειες με το Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος της εταιρείας, συμβάλλοντας αποφασιστικά στο όραμα για έναν πλανήτη που αξίζει την αγάπη μας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.