ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Δείτε το νέο τεύχος του “aluminium magazine”!

Η νέα έκδοση κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο αφιερωμένο στις κορυφαίες αρχιτεκτονικές λύσεις της ALUMIL.

 

Η νέα έκδοση του “aluminium magazine” κυκλοφορεί με πλούσια ύλη και διπλό εξώφυλλο. Το πρώτο εξώφυλλο είναι αφιερωμένο στο προηγμένο συρόμενο και ανασυρόμενο σύστημα SMARTIA M450 της ALUMIL. Το δεύτερο εξώφυλλο αφορά στην εξαιρετική σειρά συστημάτων PHOS της ALUMIL για κατασκευές που προσφέρουν απεριόριστο φως και απαράμιλλη θέα!

Ένα κορυφαίο deal στην εγχωρία αγορά αλουμινίου ολοκληρώθηκε με την απορρόφηση της ETEM από την COSMOS ALUMINIUM. Ο Αντιπρόεδρος & Γεν. Δ/ντης της COSMOS ALUMINIUM, Γιάννης Καντώνιας μίλησε στο “aluminium magazine” για τη συμφωνία που θα φέρει μόνο οφέλη στην αγορά διέλασης, όπως ο ίδιος τονίζει.

Το τελευταίο διάστημα, οι αρχιτεκτονικές λύσεις που αφορούν στην αισθητική αναβάθμιση εξωτερικών χώρων πληθαίνουν. Μία τέτοια λύση είναι τα συστήματα επένδυσης τοιχοποιίας, τα οποία προσφέρουν μοναδικές λύσεις εξατομικευμένης αισθητικής και απαράμιλλο στυλ. Στο νέο τεύχος του “aluminium magazine” θα βρείτε τις πλέον καλαίσθητες λύσεις της αγοράς μέσα από ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα, που περιέχει τις κορυφαίες προτάσεις της αγοράς.

Ζεστός καιρός σημαίνει έντομα και φυσικά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να τα αφήσουμε έξω από τις κορυφαίες λύσεις σήτας που διαθέτουν στην αγορά οι επιχειρήσεις του κλάδου μας. Στο νέο τεύχος του περιοδικού θα βρείτε ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα στα αντικωνωπικά συστήματα με προτάσεις από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου.

Μάθετε επίσης λεπτομέρειες για ένα αρχιτεκτονικό ορόσημο πολυτέλειας με υπογραφή ALUMINCO στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας! Τα κορυφαία συστήματα της εταιρείας, λόγω των εξαιρετικών επιδόσεων και της ασυναγώνιστης ποιότητάς τους, ταίριαξαν απόλυτα στον μοντέρνο και εξελιγμένο σχεδιασμό του πολυτελούς θέρετρου “Isla Brown Corinthia Resort & Spa”.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Δείτε την ηλεκτρονική έκδοση του τεύχους εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.