ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ETEM: Πολυτελής επετειακή έκδοση με τα κορυφαία έργα της!

Τα επιτεύγματα μισού αιώνα περιλαμβάνει το εντυπωσιακό "The Project Book” της ETEM που συγκεντρώνει μερικά από τα έργα ορόσημα της εταιρείας.

Εδώ και μισό αιώνα η ETEM προσανατολίζεται στην καινοτομία και στη δημιουργία πρωτοποριακών συστημάτων που συνδυάζουν τη βιωσιμότητα με υψηλές ενεργειακές επιδόσεις, βάζοντας τη σφραγίδα της σε μοναδικά εντός και εκτός Ελλάδας έργα που αποτελούν σημείο αναφοράς στο αστικό τοπίο.

Στο πλαίσιο αυτό, η ιστορική διέλαση προχώρησε στην ανάπτυξη μίας άκρως καλαίσθητης επετειακής έκδοσης με τα κορυφαία έργα της. Στο “The Project Book” όπως είναι το όνομα της έκδοσης περιλαμβάνονται έργα «ορόσημα», όπως ο Πύργος των Αθηνών και το Arche De la Defense στο Παρίσι, έργα υποδομής, όπως το ΙΚΕΑ και το River West αλλά και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, ιδιαίτερου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, με συστήματα ΕΤΕΜ.

Ξεφυλλίστε την επετειακή έκδοση “The Project Book” της ETEM, πατώντας εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.