ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ElvalColour: Εξειδικευμένα σεμινάρια για την αρχιτεκτονική και την πυροπροστασία 30 & 31 Μαΐου στην Κύπρο

Η εταιρία ElvalColour μέλος του ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό περιοδικό ek, διοργανώνει στην Κύπρο δύο συνέδρια, στις 30 και 31Μαΐου 2018, με θέμα τις τάσεις και τις εξελίξεις στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την πυροπροστασία των προσόψεων ψηλών κτιρίων και κτιρίων μεγάλης επισκεψιμότητας.

Στόχος των συνεδρίων είναι να παρουσιαστούν στο αρχιτεκτονικό κοινό:

  • οι καινοτόμες τεχνολογίες στον σχεδιασμό προσόψεων
  • ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός για ένα βιώσιμο μέλλον
  • οι διεθνείς κανονισμοί και η επιρροή τους στην πυρασφάλεια κατασκευών

Οι ομιλητές που θα αναπτύξουν την παραπάνω θεματολογία προέρχονται από την Ελλάδα και το εξωτερικό με διεθνή και επιτυχημένη παρουσία:

  • Mathieu Meur, Director, DP Architects Pte Ltd
  • David Campbell, GIFireE,Thomas Bell-Wright International Consultants
  • Νατάσα Λιανού & Ερμής Χαλβατζής, LC Architects
  • Άγγελος Ζωγράφος, Technical Sales Engineer, Elval Colour SA

Τα συνέδρια απευθύνονται σε αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μελετητές έργων, πανεπιστημιακούς, κατασκευαστές, φοιτητές αρχιτεκτονικών σχολών, εκπροσώπους επιχειρηματικού κόσμου.

Τα σεμινάρια γίνονται με την υποστήριξη του ΕΤΕΚ (Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου) και της εταιρίας Φάνος Ν. Επιφανίου Δ.Ε. ΛΤΔ.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://ek-mag.com/el/architectural-facade-design-fire-safety/.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.