ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Επιτυχής ημερίδα ενημέρωσης στην Αθήνα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»

Η ALUMIL, αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της αγοράς και των πολιτών για λεπτομερή πληροφόρηση σχετικά με τον δεύτερο κύκλο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον», διοργάνωσε σχετική ενημερωτική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στο Showroom της εταιρείας στην Αθήνα.

Στην ημερίδα έδωσε το «παρών» σύσσωμο το δίκτυο των κατασκευαστών και εμπόρων της ALUMIL από την κεντρική και νότια Ελλάδα. Στόχος της ημερίδας ήταν η άρτια ενημέρωση των συνεργατών σχετικά με τις τεχνικές απαιτήσεις του προγράμματος, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία συμμετοχής, καθώς και τις προτεινόμενες λύσεις της δυναμικής διέλασης.

Μέσα από ομιλίες και πρακτική καθοδήγηση των στελεχών της ALUMIL και εκπροσώπων του κλάδου των δομικών υλικών, πραγματοποιήθηκε μια εις βάθος εκπαίδευση του δικτύου της εταιρείας, ώστε κατ’ επέκταση να διασφαλιστεί η ολοκληρωμένη πληροφόρηση και καθοδήγηση των επωφελούμενων από το πρόγραμμα.

Βασική επιδίωξη της ALUMIL είναι πάντα η αποτελεσματική και ουσιώδης υποστήριξη των συνεργατών της, ώστε είναι πάντα ενήμεροι για θέματα που αφορούν στις εξελίξεις του κλάδου, παρέχοντας χρήσιμες τεχνικές λεπτομέρειες και πληροφορίες που συμβάλλουν θετικά στο καθημερινό τους έργο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.