ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Αρωγός σε όσους δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία

Δίπλα σε όσους επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία βρίσκεται η Europa, με την παροχή εμφιαλωμένου νερού και τη χορηγία γεννήτριας για την άντληση των υδάτων.

Η Europa αναγνωρίζοντας τις σημαντικές ανάγκες που έχουν προκύψει στους ανθρώπους που δοκιμάζονται από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας, προχώρησε σε:

  1. παροχή δεκαπέντε παλετών εμφιαλωμένου νερού στο Νοσοκομείο Καρδίτσας κατόπιν συνεννόησης με τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κα Κουτσιούμπα.
  2. χορηγία γεννήτριας για την άντληση και απομάκρυνση υδάτων στον Σύλλογο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Κρυονερίου (ΣΠΠΕΚ), κατόπιν επικοινωνίας με εθελοντή του συλλόγου, κ. Μαστρογεωργίου. Το κλιμάκιο συνδράμει στην απομάκρυνση υδάτων και στην υποστήριξη των πληγέντων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Η δυναμική διέλαση με έδρα τα Οινόφυτα ευχαρίστησε την εταιρεία παραγωγής εμφιαλωμένων νερών ΔΙΡΦΥΣ, και την εταιρεία προμήθειας βιομηχανικών εργαλείων και μηχανημάτων ΦΟΥΡΝΑΡΑΚΗΣ Α.Ε. για την παροχή των υλικών σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές, συμβάλλοντας σημαντικά στην ανωτέρω δράση.

Η Europa μένει έμπρακτα και ουσιαστικά δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη, σε κάθε τέτοια δύσκολη συγκυρία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.