ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Αλλάζει τα δεδομένα στα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου το OS25

Νέα διάσταση στην κατηγορία των διαχωριστικών εσωτερικού χώρου προσφέρει το νέο σύστημα OS25 της ALUMINCO με την αισθητική και τη λειτουργικότητα να πρωτοστατούν.

Το σύστημα OS25 της ALUMINCO αλλάζει τα δεδομένα στη σχεδίαση των εσωτερικών διαχωριστικών, συμβάλλοντας στη δημιουργία χώρων με πλούσιο φωτισμό και αδιαμφισβήτητα μοντέρνα αισθητική. Προσφέρει εξαιρετικά κομψές κατασκευές και μεγαλύτερη διαφάνεια στην structural έκδοσή του, ενώ οι τυπολογίες μονής και διπλής υάλωσης διακρίνονται για τη στιβαρότητα και τη δυνατότητα δημιουργίας μιας πιο βιομηχανικής εμφάνισης.

Οι slim συναρμογές της νέας σειράς ακολουθούν με συνέπεια την αρχιτεκτονική τάση για ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, περισσότερη διαφάνεια και ενίσχυση του φυσικού φωτισμού, προσφέροντας κομψές προτάσεις για δημιουργία μοντέρνων γραφείων και ιδανικών εργασιακών συνθηκών που ενισχύουν τη δημιουργικότητα και παραγωγικότητα των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, ικανοποιεί τις απαιτήσεις των σύγχρονων κτιριακών υποδομών ως προς τη λειτουργικότητα και τις επιδόσεις του.

OS25 Διπλός Υαλοπίνακας

Τεχνικά στοιχεία και Τυπολογίες

Εμφανές πλάτος πλαισίου: Από 13 μέχρι 46 χιλ.
Πάχος Υάλωσης: Μέχρι 70 χιλ.
Τύποι: Σταθερό, σταθερό με γυάλινη ανοιγόμενη πόρτα, σταθερό με γυάλινη συρόμενη πόρτα.

OS25 Μονός Υαλοπίνακας

Τεχνικά στοιχεία και Τυπολογίες

Εμφανές πλάτος πλαισίου: Από 13 μέχρι 46 χιλ.
Πάχος Υάλωσης: Μέχρι 70 χιλ.
Τύποι: Σταθερό, σταθερό με γυάλινη ανοιγόμενη πόρτα, σταθερό με γυάλινη συρόμενη πόρτα.

OS25 Structural

Σημεία αναφοράς

  • Slim σχεδιασμός
  • Μέγιστη διαφάνεια και διάχυση φωτισμού (structural έκδοση)
  • Αναβαθμισμένη ηχομείωση
  • Ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε ανάγκη και επιθυμία

Εφαρμογές

  • Γραφεία και αίθουσες υποδοχής
  • Ξενοδοχεία, αεροδρόμια, εστιατόρια
  • Συνεδριακοί και εκθεσιακοί χώροι
  • Εσωτερικοί χώροι σε κατοικίες

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.