ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

METALOUMIN: Σταθερά δίπλα στους συνεργάτες – κατασκευαστές της

Ενημέρωση από στελέχη της METALOUMIN, σε συνεργασία με τους κατά τόπους εμπορικούς συνεργάτες, ΘΩΜΑΪΔΗΣ (Αν. Αττική), ΠΑΤΟΥΚΑΣ- ΝΤΙΜΤΣΑ (Τρίκαλα) και METALLO ROLL ABEE (Ν. Αττική), είχαν οι κατασκευαστές – συνεργάτες της εταιρείας.

Στις ημερίδες πραγματοποιήθηκε εταιρική παρουσίαση της METALOUMIN, τεχνική παρουσίαση των σειρών, καθώς και ενημέρωση για το Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ». Η ομάδα των στελεχών της METALOUMIN ήρθε σε επαφή με τους συνεργάτες κατασκευαστές, απαντώντας σε εμπορικά και τεχνικά θέματα που τους απασχολούν.

Παράλληλα παρουσιάστηκαν οι προτάσεις χρηματοδότησης των έργων του Προγράμματος «Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ».

Οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση των ημερίδων που φέρνουν πιο κοντά τους κατασκευαστές και τη METALOUMIN.

Οι δράσεις της METALOUMIN με στόχο την ενημέρωση των συνεργατών – κατασκευαστών θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.