Companies

PANGAL

Έκθεση-Έδρα: Νικ. Πλαστήρα 32, TK 13562 , Αγ.Ανάργυροι

Τηλ. 210.8542382

ΙστοσελίδαE-mail

 



ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η Pangal είναι μια σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται με πολύ μεγάλη επιτυχία στον χώρο της κατασκευής κάγκελων από αλουμίνιο από το 1993.
Είναι η εταιρεία που παρουσίασε πρώτη κάγκελα από καθαρό προφίλ και αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα εξέλιξης για τον ίδιο τον κλάδο του αλουμινίου. Διέθεσε στην αγορά δύο καινοτόμα συστήματα άρτιας τεχνικά, σχεδίασης και κατασκευής. Η εξελιγμένη τεχνογνωσία και η μοναδικότητα του προϊόντος της, αναγνωρίστηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Πρόσφατα ανακαινίστηκε ο ιδιόκτητος εκθεσιακός χώρος στην οδό Ν.Πλαστήρα 32 στους Αγ. Αναργύρους Αττικής, ο οποίος χρησιμοποιείται για την προβολή των προϊόντων της εταιρείας από το 2005.
Είναι έτσι διαμορφωμένος, ώστε να μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων να επιλέξει εκείνο που του αρέσει και πιστεύει πως ταιριάζει στον χώρο του.
Οι άνθρωποι της PANGAL είναι εκεί για να ενημερώσουν πλήρως και να παρουσιάσουν με κατατοπιστικό τρόπο στους πελάτες τις δημιουργίες της εταιρείας.

Στην Pangal θα βρει κάποιος, κάγκελα, πόρτες, συρόμενες – ανοιγώμενες, ασφάλειας, παραθύρων, κάγκελα σκάλας,
όλα σε διάφορες διαστάσεις, σε πολλούς χρωματισμούς RAL-MAT , σε βαφή απομίμησης ξύλου, σε ανοδίωση αλλά θα δει και τα πρωτότυπα έπιπλα αλουμινίου που κατασκευάζει.

Η φιλοσοφία της Pangal είναι η δημιουργία με κέντρο, πάντα, την ποιότητα, το μοναδικό χαρακτηριστικό που αντέχει στο χρόνο.

Τα κάγκελα της Pangal ξεχωρίζουν διότι:

  • Αντέχουν στον χρόνο, χωρίς να ξεφλουδίζουν ή να ξεθωριάζουν
  • Δεν περιορίζονται σε τυποποιημένες διαστάσεις
  • Καλύπτουν ευρεία γκάμα σχεδίων (περίπου 60 διαφορετικά σχέδια)
  • Ταιριάζουν τόσο σε παραδοσιακές όσο και σε μοντέρνες οικίες


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  • Κάγκελα από προφίλ αλουμινίου
  • Αυλόπορτες ανοιγόμενες – συρόμενες
  • Ασφάλειες κουφωμάτων
  • Διαχωριστικά μπαλκονιών
  • Κυκλικές κατασκευές
  • Έπιπλα αλουμινίου

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

  • CE

ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Γενικός Διευθυντής:
Σωκράτης Παγιατάκης


Δείτε Επίσης
Close
Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.