ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Με δύο εξώφυλλα αφιερωμένα σε IDECO και ALUMIL κυκλοφορεί το νέο τεύχος του “aluminium magazine”

Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος του περιοδικού aluminium magazine, με πλούσια ύλη, όπως κάθε φορά. Το θέμα του πρώτου εξωφύλλου είναι αφιερωμένο στη πλούσια γκάμα αντικωνωπικών συστημάτων της IDECO, η οποία παρουσιάζεται αναλυτικά στις εσωτερικές σελίδες.

Το δεύτερο εξώφυλλο αφορά στο εξαιρετικό σύστημα SMARTIA M630 PHOS της ALUMIL για minimal κατασκευές χωρίς περιορισμούς και όρια.

Στο συγκεκριμένο τεύχος θα βρούμε επίσης πολυσέλιδο αφιέρωμα στα συστήματα Παθητικού Κτιρίου, με τις κορυφαίες προτάσεις των ελληνικών εταιρειών. Τα συστήματα των ελληνικών διελάσεων φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις σε επίπεδο θερμομόνωσης, προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις σε επίπεδο ενεργειακής οικονομίας και είναι ιδανικά για Παθητικά Κτίρια.

Τα ποιοτικά συστήματα της ALUMIL επιλέχθηκαν για την αναβάθμιση των υποδομών 8 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας. Τα αρχιτεκτονικά προϊόντα της ελληνικής διέλασης ικανοποίησαν πλήρως τις αυστηρές απαιτήσεις και έδωσαν λύσεις τόσο σε επίπεδο θερμοηχομόνωσης όσο και σε επίπεδο αισθητικής, όπως θα διαβάσετε στην παρουσίαση του σπουδαίου αυτού έργου.

Πέραν αυτών, οι αναγνώστες του περιοδικού θα βρουν μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Προέδρου της ΠΟΒΑΣ, Θ. Παγιάτη στην οποία αναφέρεται σε πληθώρα θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο, με ιδιαίτερη μνεία στην ανάγκη για ενότητα μεταξύ των κατασκευαστών.

Όπως πάντα, το τεύχος συμπληρώνουν ειδήσεις από τις εταιρείες του κλάδου, τελευταίες προτάσεις σε καινοτόμα προϊόντα, νέα συστήματα αλουμινίου που έχουν κυκλοφορήσει, εφαρμογές συστημάτων και προϊόντων, εταιρικές παρουσιάσεις κ.ά.

Ξεφυλλίστε το νέο τεύχος εδώ.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.