ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

«Εξοικονομώ 2021»: Μάθετε τα πάντα στο ειδικό ένθετο της ALUMIL στο νέο τεύχος του “Aluminium”

Τα βασικά σημεία του προγράμματος, τι πρέπει να γνωρίζει ο κατασκευαστής, ενδεικτικά παραδείγματα και πολλά άλλα σημαντικά στοιχεία περιλαμβάνονται στην ειδική έκδοση του “Aluminium Magazine”.

Μικρό σε μέγεθος, για να το έχουμε πάντα μαζί μας, αλλά πλούσιο σε πληροφορίες είναι το νέο έντυπο για το «Εξοικονομώ 2021» που περιλαμβάνεται σαν ένθετο στο νέο τεύχος του “Aluminium Magazine” που κυκλοφόρησε.

Πρόκειται για μία προσεγμένη έκδοση που είναι χορηγία της ALUMIL, στην οποία περιλαμβάνονται τα σημαντικότερα στοιχεία που αφορούν στο νέο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης και θα πρέπει να γνωρίζει ο κατασκευαστής του κουφώματος.

Στο ειδικό ένθετο που αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για τον επαγγελματία και που κάθε κατασκευαστής καλό θα ήταν να έχει ανά πάσα στιγμή μαζί του, περιλαμβάνονται:

  • Τα βασικά στοιχεία του προγράμματος
  • Τι πρέπει να γνωρίζει ο κατασκευαστής κουφωμάτων
  • Ενδεικτικά παραδείγματα για την επιπλέον μοριοδότηση των κουφωμάτων αλουμινίου έναντι ανταγωνιστικών υλικών
  • Παραδείγματα για το ύψος της προκαταβολής που πρέπει να ζητήσει ο επαγγελματίας
Δείτε εδώ την ηλεκτρονική έκδοση του ειδικού ένθετου «Εξοικονομώ 2021» που ταχυδρομείθηκε μαζί με το τεύχος Δεκεμβίου 2021 του “Aluminium Magazine”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.