ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

UNION PROFILE: Νέος υπερσύγχρονος εκθεσιακός χώρος στο Μαρούσι

Μία συλλογή premium αλλά και συμβατικών προϊόντων περιμένει τους επισκέπτες του νέου εκθεσιακού χώρου της UNION PROFILE, μαζί με καινοτόμες λύσεις ιδανικές για κάθε σύγχρονο σπίτι.

Tα ύψη της πολυτέλειας μπορεί να εξερευνήσει ο επισκέπτης στο νέο τριώροφο εκθεσιακό χώρο της UNION PROFILE, στη Λεωφόρο Κηφισίας 94-96, σε έναν χώρο που προτάσσει την ουσία της ποιότητας και συνδυάζει την κομψότητα με τη λειτουργικότητα.

Ένα άρτιο showroom με ποικιλία εκθεμάτων που δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη του να οραματιστεί την αλλαγή που μπορούν να φέρουν τα προϊόντα της UNION PROFILE στον χώρο του.

Μία συλλογή premium αλλά και συμβατικών προϊόντων περιμένει τους επισκέπτες του νέου εκθεσιακού χώρου της δυναμικής εταιρείας, μαζί με καινοτόμες λύσεις κατάλληλες για κάθε σύγχρονο σπίτι – από κομψά μινιμαλιστικά κουφώματα μέχρι βιοκλιματικές πέργκολες, πόρτες εισόδου, σήτες σκίασης και πολλά άλλα.

Οι άνθρωποι της UNION PROFILE με χρόνια εμπειρίας στον χώρο αντιλαμβάνονται ότι η κατοικία κάθε ανθρώπου είναι κάτι περισσότερο από ένας απλός χώρος – είναι μια αντανάκλαση του μοναδικού στυλ και της προσωπικότητάς του.

Υπό αυτό το πρίσμα, το νέο showroom έχει σχεδιαστεί ακριβώς με την παραπάνω λογική, διαθέτοντας πληθώρα επιλογών για κάθε ανάγκη και στυλ. Ένας χώρος που γίνεται προέκταση της ατομικότητας του επισκέπτη, με εξατομικευμένες λύσεις που τον προκαλούν να εξερευνήσει, να εμπνευστεί και να αναβαθμίσει την εμπειρία διαβίωσής του.

Επισκεφθείτε σήμερα τον νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό χώρο της UNION PROFILE στο Μαρούσι και επαναπροσδιορίστε τον τρόπο που ζείτε!

Δείτε την ξενάγηση στο νέο showroom της UNION PROFILE από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.