ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του ΣΕΚΑ με πρόεδρο εκ νέου τον Κων/νο Διαμαντή

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα με παρουσία προσκεκλημένων, φίλων και μελών του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ)

Στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου (ΣΕΚΑ) που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στο Hotel Amalia Athens, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα δράσεων του Συνδέσμου για τα επόμενα χρόνια και συζητήθηκαν τρόποι ανάπτυξης των επιχειρήσεων των κατασκευαστών σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία.

Στο δεύτερο μέρος της Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης όπου εξελέγη το νέο Δ.Σ. του ΣΕΚΑ, ο Κωνσταντίνος Διαμαντής πήρε εκ νέου το χρίσμα και συνεχίζει για δύο ακόμα χρόνια στον προεδρικό θώκο του Συνδέσμου.

Ο Κων/νος Διαμαντής επανεξελέγη πρόεδρος του ΣΕΚΑ για την επόμενη διετία

Ο Κων/νος Διαμαντής, άνθρωπος δυναμικός, δραστήριος, φιλόδοξος, με βαθιά γνώση του αλουμινίου και των κουφωμάτων, αποτελεί ένα βασικό εχέγγυο για τη συνέχιση με την ίδια ένταση των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του ΣΕΚΑ που εστιάζονται στη αναβάθμιση και προώθηση λύσεων, οι οποίες προάγουν, μέσω των μελών του, το ποιοτικό κούφωμα αλουμινίου.

Το Δ.Σ. συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Διαμαντής Κωνσταντίνος
Αντιπρόεδρος: Δεμένεγας Σταύρος
Γενικός Γραμματέας: Σαγιάννης Μιχάλης
Β’ Γενικός Γραμματέας: Πατέλης Ηλίας
Οικονομικός Διευθυντής: Πρεβελιανάκης Νίκος
Μέλος: Βάλβης Αντώνης
Μέλος: Κοντελέ Δήμητρα

Αναπληρωματικό μέλος: Δαμανάκης Χρήστος
Αναπληρωματικό μέλος: Καραγιάννης Άλκης
Αναπληρωματικό Μέλος: Ισμέρης Απόστολος

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.