ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

PANIDIS SA: Παρουσίασε την κορυφαία γκάμα προϊόντων της στην FENSTERBAU/FRONTALE

Η εταιρεία PANIDIS SA, με τη συμμετοχή της στη φετινή FENSTERBAU/FRONTALE υπογράμμισε την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις δυναμικές απαιτήσεις τόσο των τοπικών όσο και των διεθνών αγορών.

Κάθε δύο χρόνια, η FENSTERBAU/FRONTALE είναι ο απόλυτος προορισμός για αρχιτέκτονες, ξυλουργούς, κατασκευαστές παραθύρων και προσόψεων, εξειδικευμένων εμπόρων και φυσικά παραγωγών στον ευρύτερο χώρο της δόμησης. Η μεγάλη διεθνής έκθεση δίνει ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, διάλογο με ειδικούς, συναδέλφους και εκθέτες, καθώς και πολλές ευκαιρίες για τους επισκέπτες να βιώσουν και να δοκιμάσουν καινοτομίες και τάσεις από πρώτο χέρι.

Η δυναμική ελληνική εταιρεία PANIDIS SA παρουσίασε την κορυφαία γκάμα προϊόντων της στη φετινή έκθεση FENSTERBAU/FRONTALE που πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Γνωστή ως πρωτοπόρος στον τομέα των εξαρτημάτων αλουμινίου, η εταιρεία υπογράμμισε την ικανότητά της να προσαρμόζεται στις δυναμικές απαιτήσεις τόσο των τοπικών όσο και των διεθνών αγορών, διατηρώντας παράλληλα απαράμιλλα πρότυπα αριστείας στην ποιότητα και λειτουργικότητα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η PANIDIS SA πρόβαλε τις εξελίξεις στην τεχνολογία και τις μεθοδολογίες κατασκευής, τονίζοντας την προοδευτική της προσέγγιση και τη δέσμευσή της στην παροχή αξιόπιστων, εξατομικευμένων λύσεων.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.