ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALUMIL: Κέρδισε τις εντυπώσεις το πρωτότυπο έργο της στα εγκαίνια της έκθεσης του διαγωνισμού COOK8

Η ALUMIL, ως μεγάλος χορηγός, υποστήριξε θερμά τη διοργάνωση του Διεθνή Διαγωνισμού Αρχιτεκτονικής «COOK8: Ο Νέος Τόπος Εστίασης», καθώς και την εκδήλωση των εγκαινίων της έκθεσης με τα βραβευμένα έργα.

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους Ανδρέα Αγγελιδάκη (αρχιτέκτων, εικαστικός), Ζήση Κοτιώνη (καθηγητής, Σχολή Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας), Νέλλη Μάρδα (καθηγήτρια, Τμήμα Αρχιτεκτόνων, ΕΜΠ) και Γεώργιο Α. Πανέτσο (καθηγητής, Σχολή Αρχιτεκτόνων, Πανεπιστήμιο Πατρών), και των επιμελητών της έκθεσης,  Γεωργίου Α. Πανέτσου και Νικόλα Σούλη βράβευσε τρεις ομάδες για τις εξαιρετικά ιδιαίτερες προτάσεις τους.

Οι τρεις προτάσεις που διακρίθηκαν ήταν: «Gloriousholistic», Κώστας Αλιβιζάτος και Ιωάννης Κιτάνη, «Sea sex & sun», Δανάη Βλαχάκη, Δάφνη-Χριστίνα Παπαδοπούλου και Κατιάνα-Μαρία Λιόγα και «To Nefos», Felix Chun Lam, Ziyang Luo και Yi Ran Weng από τον Καναδά.

Το εντυπωσιακό και πρωτότυπο έργο της ALUMIL από τον δημιουργό Γιάννη Γιαννούτσο

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει και στα εκθέματα των χορηγών του διαγωνισμού και ειδικά στο έκθεμα της ALUMIL που ξεχώρισε και κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού. Το εντυπωσιακό και πρωτότυπο έργο της βορειοελλαδίτικης διέλασης, από τον δημιουργό Γιάννη Γιαννούτσο (Αρχιτέκτων Μηχανικός, ΕΜΠ – Εικαστικός ΑΣΚΤ), παρουσίασε δυναμικές, γεωμετρικές φόρμες που σηματοδοτούν τον χώρο, συμβολίζοντας «συνθήκες» της ανθρώπινης υπόστασης και συγκεκριμένα την «Ανάταση», την «Ένταση» και την «Εστία» (από τα αριστερά προς τα δεξιά).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.