ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

EUROPA: Ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης για ηλιοπροστασία και εξοικονόμηση ενέργειας

Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας στη δημιουργία πρωτοποριακών κατασκευών, η EUROPA δίνει ουσιαστικές λύσεις σε κάθε σπίτι του σήμερα, προσφέροντας προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και τα κορυφαία συστήματα εξωτερικής σκίασης της εταιρείας.

Τα εξελιγμένα και υπερσύγχρονα EUROPA PERGOLA και EUROPA Louvres Shading System ανήκουν στην οικογένεια παθητικών συστημάτων ηλιοπροστασίας της EUROPA και μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στις προσόψεις των κτηρίων, όσο και σε όλα τα είδη πέργκολας. Είναι κατάλληλα για κατασκευές με σύγχρονο ή και παραδοσιακό σχεδιασμό, καλύπτοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα πιθανών εφαρμογών.

Τα συστήματα σκίασης αποτελούν τμήμα του βιοκλιματικού κτηριακού σχεδιασμού, συμβάλλουν στην ενεργειακή αποδοτικότητα των κτηρίων μέσω της εξοικονόμησης ενέργειας, ενώ επιτυγχάνουν, επίσης, ποιοτικές συνθήκες διαβίωσης και θερμικής άνεσης στους κατοίκους.

EUROPA PERGOLA

Η σειρά EUROPA PERGOLA είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα προστασίας από την ηλιακή ακτινοβολία, για μια μοναδική «σκιά» δροσιάς, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και τη δυνατότητα προστασίας από τη βροχή.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός της σειράς εναρμονίζεται πλήρως με κάθε αρχιτεκτονικό στιλ, ενώ παράλληλα προσφέρει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία
Σύστημα σκίασης στη μορφή πέργκολας
Προφίλ για σταθερή ή κινητή περσίδα
Χειροκίνητη ή με χρήση μοτέρ
Μήκος πτερυγίων έως και τέσσερα μέτρα
Χρήση: Για κτήρια και πέργκολες

Κατασκευές
Πέργκολα με κινούμενα πτερύγια σκίασης 200 χιλ, τα οποία στρέφονται με τη χρήση μοτέρ.
Πέργκολα με κινούμενα πτερύγια σκίασης 150 χιλ, τα οποία φέρουν λάστιχα που σφραγίζουν κατά το κλείσιμό τους, προστατεύοντας από τη βροχή.
Πέργκολα μικτής κατασκευής, με οριζόντια σταθερά πτερύγια σκίασης 200 χιλ, κάθετα σταθερά πτερύγια σκίασης 100 χιλ και τεντόπανο.
Πέργκολα ειδικής κατασκευής, με πτυσσόμενη τέντα.
Πέργκολα μοντέρνας σχεδίασης, με χρήση πανιού για τη σκίαση.
Πέργκολα μοντέρνας σχεδίασης, με χρήση πολυκαρβονικών φύλλων ή γυαλιού.
Πέργκολα παραδοσιακής αισθητικής, με ή χωρίς πανί.
Πέργκολα συνδυασμού της σειράς για αίθρια EUROPA 7000 και σταθερών πτερυγίων σκίασης 100 χιλ, με ηλεκτρικά προβαλλόμενο παράθυρο οροφής.
Πέργκολα συνδυασμού σταθερών και κινητών πτερυγίων σκίασης 200 χιλ.
Πέργκολα MODEL 34 προστασίας από το νερό, με κινούμενα πτερύγια SK 34.
Πέργκολα MODEL 40 προστασίας από το νερό, με κινούμενα πτερύγια SK 40.

EUROPA Louvres Shading System

Η ολοκληρωμένη πρόταση για ηλιοπροστασία και εξοικονόμηση ενέργειας, που βρίσκει εφαρμογή στα λεγόμενα «έξυπνα» κτήρια. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός των περσίδων με τη μορφή πτερυγίου προσφέρει τη δυνατότητα εύκολης τοποθέτησης στην εξωτερική όψη νέων ή και παλαιών κτηρίων.

Διαθέτει έξι διαφορετικά πτερύγια, με έναν ιδιαίτερο σχεδιασμό για τη διατήρηση του εσωτερικού κλίματος των κτηρίων, την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, καθώς επίσης την ασφάλεια των γυάλινων επιφανειών του κτηρίου από ρηγματώσεις. Τα πτερύγια σε κάθε κατασκευή μπορεί να είναι σταθερά ή με δυνατότητα ρύθμισης της επιθυμητής κάθε φορά κλίσης.

Συνοπτικά τεχνικά στοιχεία
Σταθερά ή κινητά πτερύγια
Κατασκευές πέργκολας
Ολοκληρωμένο σύστημα σκίασης
Σύστημα πέργκολας με πτερύγια, προφίλ νεροσυλλέκτη και προφίλ υδρορροής για αποτελεσματική απομάκρυνση των υδάτων
Βασικά χαρακτηριστικά
Συνολικά έξι διαθέσιμα προφίλ πτερυγίων: Τρία σκίασης, δύο σκίασης και στεγάνωσης από νερό, ένα σκίασης μικρό σταθερό 100 χιλ.
Δυνατότητα κατασκευής συστήματος πέργκολας ή σκιαδίου για προσόψεις κτηρίων.
Δυνατότητα κατασκευής με σταθερά ή κινητά πτερύγια.
Δύο πτερύγια που φέρουν στη μία πλευρά τους ελαστικά στεγάνωσης για κατασκευή πέργκολας με προστασία από το νερό της βροχής.
Προφίλ νεροσυλλέκτη και προφίλ υδρορροής για αποτελεσματική απομάκρυνση των υδάτων σε συστήματα πέργκολας.
Χρήση μοτέρ για κίνηση των πτερυγίων αλλά και χειροκίνητο μηχανισμό μανιβέλας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.