ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

AkzoNobel: Μία εξαιρετική λύση για ένα εξαίρετο κτίριο υψηλής αισθητικής!

Οι υπερανθεκτικές πούδρες βαφής Interpon D2525 της AkzoNobel επιλέχθηκαν για να διασφαλίσουν τη διαχρονικότητα του πρόσφατου πολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι, “Atlantis The Royal”.

Οι αρχιτεκτονικές υπερανθεκτικές πούδρες Βαφής Interpon D2525 της AkzoNobel ενισχύουν την προστασία του πιο πρόσφατου υπερπολυτελούς ξενοδοχείου και Resort στο Ντουμπάι, “Atlantis The Royal”, με πούδρες που μιμούνται την τερακότα, και διασφαλίζουν την ομορφιά και το στυλ για τις επόμενες γενιές.

Κατασκευασμένο σε δύο δομές τύπου Lego που συνδέονται με μια γέφυρα, το έργο που αποτελεί επένδυση ύψους 1,29 δισ. ευρώ, είναι το πιο πρόσφατο κόσμημα στην κορωνίδα των πολυτελών Hotel and Resort του Ντουμπάι, και άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό στις αρχές του 2023. Η μοναδική αυτή ιδέα σχεδιάστηκε από το βραβευμένο διεθνούς φήμης γραφείο Kohn Pedersen Fox Associates.

…Η πρόκληση για τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες ήταν να βρεθεί μία πούδρα βαφής που θα μπορούσε να προστατεύσει τις επιφάνειες αλουμινίου από την υπερβολική ζέστη και τη διαβρωτική αλατονέφωση της θάλασσας…

Η πρόκληση για τους σχεδιαστές και αρχιτέκτονες ήταν να βρουν μία πούδρα που θα μπορούσε να προστατεύσει τις επιφάνειες αλουμινίου σε ένα κλίμα υπερβολικής ζέστης και διαβρωτικής αλατονέφωσης από τη θάλασσα και να έχει ταυτόχρονα την αισθητική της τερακότας του τοπίου του Ντουμπάι.

Η λύση ήταν οι υπερανθεκτικές πούδρες βαφής Interpon D2525 με κωδικούς YE396W, YD386W, YM376W που παρέχουν την κλασική όψη της τερακότας, χωρίς να έχουν κανένα από τα μειονεκτήματα της προμήθειας, μεταφοράς, τοποθέτησης και συντήρησης του φυσικού υλικού.

Το εντυπωσιακό ξενοδοχείο και resort “Atlantis The Royal” στο Ντουμπάι

Όπως αναφέρει και ο Sanal Limoncuoglu, Commercial Director Powder Coatings South & East Europe and Middle East and Africa, το έργο είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα της συνεχούς δέσμευσης της Interpon να υποστηρίζει τους συνεργάτες της με καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις: «Τα εξαίρετα κτίρια χρειάζονται και εξαιρετικές λύσεις. Η ποικιλία των αρχιτεκτονικών πουδρών βαφής δίνει στους αρχιτέκτονες και σχεδιαστές τη δυνατότητα να κάνουν το αδύνατο δυνατό και τα όνειρα πραγματικότητα. Τα προϊόντα μας επιλέχθηκαν γιατί έχουν την ικανότητα να βοηθούν στη δημιουργία γήινων φυσικών τόνων και ταυτόχρονα να πληρούν τις βιομηχανικές προδιαγραφές και τις απαιτητικές καιρικές συνθήκες».

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.