ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

PLASMA Doors: Αξιοπιστία από τον σχεδιασμό μέχρι την υλοποίηση

Η εταιρία παράγει και διαθέτει στην αγορά μεγάλη ποικιλία από πόρτες για κάθε εφαρμογή

Η εταιρεία PLASMA Doors, με μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, κατασκευάζει, επιπλέον, με υψηλή τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, μία μεγάλη συλλογή πορτών από αλουμίνιο. Υλοποιεί ιδέες και πρωτοποριακά σχέδια με υψηλή ποιότητα, συνέπεια και κατασκευαστική αρτιότητα.
Η εταιρία διακρίθηκε στο χώρο των κουφωμάτων επί χρόνια και διατήρησε την εμπιστοσύνη και την προσωπική επαφή με τους πελάτες της

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4000 τ.μ συν 650 τ.μ εκθεσιακού χώρου που διαθέτει σε συνδυασμό με την πολυετή πείρα, της δίνουν ένα μοναδικό πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Η παραγωγική της γραμμή είναι κατασκευασμένη με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και η γραμμή παραγωγής είναι χωρισμένη σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, για υλικό PVC & για υλικό αλουμινίου.

Συνεπίπεδες πόρτες
Χαρακτηριστικό γνώρισμα της PLASMA Doors είναι η η δυνατότητα να δημιουργεί ξεχωριστές συνεπίπεδες πόρτες. Προσφέρει λύσεις ακόμη και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιπτώσεις, τηρώντας αυστηρά όλες τις προδιαγραφές με το εξειδικευμένο προσωπικό και τον τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει.

Σειρά PIVOT
Η σειρά PIVOT χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο αρχιτεκτονκό design και την δυνατότητα εφαρμογής σε κατοικίες και καταστήματα. Μοναδικό χαρακτηριστικό το εντυπωσιακό τους φινίρισμα με απεριόριστες εφαρμογές. Δυναμική τους είναι το μέγεθος σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Διαθέτουν εγγυημένη υψηλή ποιότητα και είναι ιδανικές για όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές

Η σειρά αποτελείται από 12 εντυπωσιακές πόρτες και η κατασκευή τους βασίζεται στην εμπειρία της PLASMA Doors, καλύπτωντας πλήρως τις ανάγκες και τις επιθυμίες κάθε αγοραστή. Αποτελούν την τέλεια αισθητική και ευελιξία και μπορούν να εξοπλιστούν με τα τελειότερα συστήματα ασφάλειας.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
• Πάχος συνεπίπεδης πόρτας 85mm – 115mm.
• Εξωτερική επένδυση αλουμινίου πάχους 2mm – 3mm.
• Εσωτερική γέμιση πόρτας από εξηλασμένη πολυστερίνη.
• Αξιόπιστοι επώνυμοι μηχανισμοί.
• Εσωτερική γέμιση πόρτας από έκχιση διογκούμενης πολυουρεθάνης
κατηγορίας Β2 άκαφτη. 60kg/m3
• Δυνατότητα εφαρμογής όλων των συστημάτων ασφαλείας.
• Συντελεστής Θερμοπερατότητας Up 0,29 W/(m2K).
• Ηλεκτροστατική Βαφή.
• Υάλωση στο πάνελ της πόρτας 10 – 25 -10 -25 -10 αμμοβολή.
• Βαφή με πούδρες της AKZO Nobel & NEOKEM.
• Πιστοποιημένοι Θερμοσυντελεστές του Panel από τον οίκο ift ROSENHEIM.

Οι πόρτες της PLASMA Doors διαθέτουν μοναδική υφή, αντοχή και τη δυνατότητα προσαρμογής, σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική κατασκευή.

Σχεδιάστε μόνοι σας την πόρτα που θέλετε

Σχεδιάστε την δική σας πόρτα μέσα από την μοναδική εφαρμογή που έχει δημιουργήσει η PLASMA Doors για εσάς με πολλές επιλογές και συνδυασμούς. Επιλέξτε στυλ, χρώμα και εξαρτήματα σύμφωνα με αυτό που θέλετε ή ονειρεύεστε. Σχεδιάστε τώρα…

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.