ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ΒΙΟΜΑΛ: Ανθεκτικό σύστημα σήτας VL PHOENIX με πτυχωτό πανί

Η VL PHOENIX είναι ένα ποιοτικό σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης από τη ΒΙΟΜΑΛ, με κάτω οδηγό αλουμινίου ύψους 10 χιλ. για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Η VL PHOENIX της ΒΙΟΜΑΛ είναι ένα σύστημα σήτας οριζόντιας κίνησης με αδιάβροχο πτυχωτό πανί για παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

Διαθέτει κάτω οδηγό αλουμινίου ύψους 10 χιλ. για μεγαλύτερη βύθιση του πανιού, καθιστώντας το σύστημα ανθεκτικότερο στις καιρικές συνθήκες, καθώς δυσκολεύει την έξοδό του από τον κάτω οδηγό.

Ο οδηγός διαθέτει διαμπερείς νεροδιώκτες στις 2 πλευρές.

Πλεονεκτήματα

  • Ολικό πλάτος προφίλ είναι 25 χιλ. με ίσια λαβή και κουμπωτό εξωτερικό πόμολο για μεγαλύτερη στιβαρότητα.
  • Αδιάβροχο πτυχωτό πανί polyester, διάτρητο με ύψος πιέτας 18 χιλ. για περισσότερη φωτεινότητα και καλύτερη ορατότητα.
  • Δυνατότητα κάλυψης πανιού πλάτους 1.200 χιλ. σε κλειστή θέση.

Ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα

  • Επάνω τάπα λαβής με προεξοχές για καλύτερη εφαρμογή και αποφυγή θορύβου.
  • Εύκολος τρόπος στήριξης με ειδικές τάπες κλιπ που ενσωματώνονται στον πάνω και κάτω οδηγό. Δεν χρειάζεται τρύπες στην τοιχοποιία και η τοποθέτηση γίνεται χωρίς εργαλεία.
  • Κάτω τάπες προφίλ που κουμπώνουν με τον κάτω οδηγό και διατηρούν το πλαίσιο άκαμπτο και σταθερό ώστε η σήτα να βρίσκεται στην ιδανική θέση λειτουργίας.
  • Εργονομικός σχεδιασμός που δεν επιτρέπει στα προφίλ και το πανί να ανασηκώνονται και επιτυγχάνει τη μη ορατή οδήγηση των κορδονιών παραλληλισμού δεξιά και αριστερά στον κάτω οδηγό σε όλο το μήκος της σήτας, περιορίζοντας τις φθορές τους και συμβάλλοντας στη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του προϊόντος.
  • Κάτω τάπα λαβής σημειακά εφαπτόμενη με τον κάτω οδηγό στα 2 ακριανά σημεία. Το κάτω μέρος απέχει από τον οδηγό, ώστε να μην υπάρχει επαφή, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη ολίσθηση και την τριβή που δημιουργεί φθορά με το πέρασμα του χρόνου.
  • Σημειακοί μαγνήτες ενσωματωμένοι στις πάνω και κάτω τάπες λαβής και αντικρίσματος, μη εμφανείς από τον χρήστη για καλύτερη προστασία.

Η σήτα VL PHOENIX διαθέτει πιστοποιητικό CE σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.