ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΣΕΚΑ: Ο Πρόεδρος του συνδέσμου συμμετείχε ως ομιλητής στην “Hotel Megatrends / Talks” της XENIA 2019

Μαζί με την έκθεση XENIA 2019 έριξε αυλαία και η ειδική ενότητα Hotel Megatrends / Talks. Οι εξειδικευμένες ομιλίες προσωπικοτήτων της τουριστικής βιομηχανίας κέντρισαν το ενδιαφέρον κι άνοιξαν νέους ορίζοντες σε όσους τις παρακολούθησαν.

Οι πληροφορίες, ιδέες και απόψεις που αναλύθηκαν ικανοποίησαν τους επαγγελματίες του κλάδου που βρέθηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο stage στο Hall 1.

Ο πρόεδρος του ΣΕΚΑ, Κωνσταντίνος Διαμαντής συμμετείχε ως ομιλητής στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ενότητα “Hotel Design – Ο κόσμος των υλικών”, που πραγματοποιήθηκε παράλληλα με την έκθεση.

Στελέχη φορέων, οι οποίοι εκπροσώπησαν διαφορετικούς κόσμους παρουσίασαν case studies εφαρμογών, προσεγγίζοντας παράλληλα μεταβλητές όπως αρχιτεκτονική, design, αειφορία, εξοικονόμηση ενέργειας, well being κ.ά.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.