VideosΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Elval Colour: Εντυπωσιάζει το νέο βίντεο “Elval Colour Stories”

Ιστορίες χρωμάτων και βιώσιμων πόλεων μέσα από το νέο βίντεο της Elval Colour για τις νέες συλλογές της.

Ένα πρωτότυπο και καλαίσθητο βίντεο ανέπτυξε η εταιρεία Energy Marketing για την Elval Colour και συγκεκριμένα για τις νέες συλλογές χρωμάτων της δεύτερης.

Στο πρωτοποριακό concept, οι νέες συλλογές χρωμάτων της Elval Colour διαθέτουν τη δική τους ιστορία και έρχονται να δημιουργήσουν φρέσκιες αφηγήσεις και να μας ταξιδέψουν σε πιο ανθρώπινες πόλεις! Με όχημα το αεροπλανάκι της Elval Colour ταξιδεύουμε στις πόλεις που ονειρευόμαστε να ζήσουμε και παράλληλα βλέπουμε τη εξαιρετικά πλούσια γκάμα χρωμάτων της δυναμικής εταιρείας.

Χρώματα από τα στοιχεία της φύσης, τη γη, τον αέρα, τη φωτιά, το νερό αλλά και υφές από μέταλλα, πέτρες, ξύλα έρχονται να ντύσουν τις πόλεις του σήμερα με κτίρια γεμάτα ζωντάνια και συναίσθημα, κτίρια για βιώσιμες πόλεις, τις πόλεις του μέλλοντος!

Δείτε παρακάτω το ιδιαίτερα ενδιαφέρον και καλαίσθητο βίντεο.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.