ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Infacoma & Aquatherm 2018: Στο MEC Παιανίας 9 έως 12 Φεβρουαρίου

Επίκεντρο της δόμησης, της ανακαίνισης, των κατασκευών, της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, του κλιματισμού και εξαερισμού, της διαχείρισης νερού, ύδρευσης και αποχέτευσης και του εξοπλισμού για σπα, σάουνες και πισίνες, καθίσταται το εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας από τις 9 έως και τις 12 Φεβρουαρίου 2018. Οι κορυφαίες εκθέσεις του κλάδου Infacoma και Aquatherm θα συνεχίσουν την επιτυχημένη παρουσία τους στην Αθήνα, στην οποία πέρσι προσέλκυσαν 15.000 επαγγελματίες και 7.000 ιδιώτες επισκέπτες, ενώ συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 200 εκθέτες. Μάλιστα, το έντονο ενδιαφέρον των εκθετών για συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση δημιούργησε την ανάγκη για διεξαγωγή των δύο εκθέσεων σε νέο μεγαλύτερο εκθεσιακό χώρο, το υψηλών προδιαγραφών και πλήρως ανακαινισμένο MEC Παιανίας.

Η Infacoma στα 34 χρόνια ζωής της αποτελεί την πρωταγωνίστρια έκθεση του κλάδου της δόμησης και των κατασκευών στην Ελλάδα, ενώ η Aquatherm αποτελεί ένα καταξιωμένο διεθνούς φήμης brand, το οποίο εκπροσωπεί τους τομείς της οικιακής και βιομηχανικής θέρμανσης, του κλιματισμού και εξαερισμού και της διαχείρισης νερού και ενέργειας.

Οι δύο εκθέσεις μεταξύ άλλων συγκεντρώνουν επιχειρήσεις από τον τομέα του εξοπλισμού ξενοδοχειακών μονάδων και καταλυμάτων, εταιρειών διέλασης αλουμινίου και κουφωμάτων, αλλά και αυτών με αντικείμενο την κατασκευή και συντήρηση εγκαταστάσεων πισίνας, σπα, σάουνας κτλ.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία ξένων προσκεκλημένων εμπορικών επισκεπτών, οι οποίοι πραγματοποιούν εκατοντάδες επιχειρηματικές συναντήσεις αποκλειστικά με τους εκθέτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια των Infacoma & Aquatherm Athens 2017 συμμετείχαν ξένοι προσκεκλημένοι εμπορικοί επισκέπτες από 17 χώρες, ενώ περισσότερες από 500 ήταν οι B2B επιχειρηματικές συναντήσεις οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με τους εκθέτες, κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών λειτουργίας τους.

Κύριος στόχος για τις Infacoma & Aquatherm Athens 2018 αποτελεί ο εμπλουτισμός και η ενίσχυση του προγράμματος των προσκεκλημένων εμπορικών αγοραστών για την έναρξη και περαιτέρω ενδυνάμωση των εμπορικών τους σχέσεων με τους συμμετέχοντες, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του επιχειρείν των κλάδων.

Μεγάλη απήχηση πρόκειται να έχουν οι παρουσιάσεις νέων προϊόντων και καινοτομιών από τις συμμετέχουσες εταιρίες, καθώς και οι παράλληλες εκδηλώσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των δύο εκθέσεων, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες με σκοπό την αναβάθμιση των γνώσεων επισκεπτών και εκθετών.

Oι Infacoma και Aquatherm συνδιοργανώνονται από τη ΔΕΘ-HELEXPO και την εταιρεία Be Best και έχουν τη στήριξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμπόρων και Βιοτεχνών Υαλοπινάκων, του Συνδέσμου Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου και της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος.

Δείτε το απολογιστικό video των Infacoma & Aquatherm Athens 2017

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.