ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ELVIAL MINIMAL Look: Έμφαση στη λεπτομέρεια!

Το κορυφαίο συρόμενο σύστημα MINIMAL Look της ELVIAL αποτελεί την επιτομή της απέριττης κομψότητας και συνδυάζει εξαιρετικό σχεδιασμό, απόλυτη σχεδιαστική ελευθερία, υψηλή τεχνολογία και άριστη θερμομόνωση με Uw ≥ 0,8 W/m2K.

Σχεδιασμός

Με όψη περιμετρικού μηχανισμού μόλις 35,5 χιλ., δυναμικό design, με έμφαση στη λεπτομέρεια, όπως η εξαιρετικού σχεδιασμού λαβή από μασίφ αλουμινίου (χωρίς εμφανείς βίδες), το MINIMAL Look απογειώνει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική αισθητική.

Τεχνολογία

Στο MINIMAL LOOK κάθε λεπτομέρεια έχει άξια. Χάρη σε μία σειρά από τεχνολογικές καινοτομίες, αποτελεί καθημερινή εμπειρία ασφάλειας (ειδικό κλείδωμα πολλαπλών σημείων), στιβαρής λειτουργικότητας (άψογη κύλιση του φύλλου σε 2 ζεύγη inox ράουλων) και ενεργειακή απόδοσης (διαιρούμενα πολυαμίδια στα φύλλα, ειδικές θερμομονωτικές ράβδοι σε λοιπά προφίλ και μόνιμη εφαρμογής της τεχνολογίας ELVIAL I2).

Ελευθερία

Το MINIMAL LOOK δίνει την απόλυτη ελευθερία στον αρχιτέκτονα για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία. Η απόλυτη συγκριτική υπεροχή είναι η ευκολία και η ταχύτητα κατασκευής, δίνοντας μοναδικό πλεονέκτημα στον κατασκευαστή κουφωμάτων.

Τα σημεία που κάνουν τη διαφορά

Ενδεικτική κάθετη τομή
  1. Ελάχιστη εμφανής όψη περιμετρικού πλαισίου μόλις 35,5 χιλ. στη χωνευτή έκδοση και 77 χιλ. στην standard έκδοση
  2. Αρθρωτή θερμοδιακοπή σε όλα τα φύλλα που αποτρέπει το φαινόμενο παραμόρφωσης της κατασκευής λόγω των συστολοδιαστολών που προκαλούνται από τη διαφορά θερμοκρασίας στην εξωτερική και εσωτερική επιφάνεια του προφίλ.
  3. Τετράγωνη αρχιτεκτονική διαμόρφωση του φύλλου, το οποίο κινείται επάνω σε δύο εδικά ράουλα, επιτυγχάνοντας τη βέλτιστη κατανομή του βάρους και την άψογη κύλιση.
  4. Βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του συστήματος με την εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένης θερμομονωτικής ράβδου στην κεντρική ζώνη της κάσας.
  5. Επιπλέον ευκολία και ταχύτητα κατασκευής, με προσθήκη ειδικού προφίλ με inox οδηγούς που εφαρμόζονται στην κάτω κάσα.
  6. Αποτελεσματική στεγάνωση και βελτιώση της ενεργειακής συμπεριφοράς του συστήματος με την εφαρμογή Q-lon ή ειδικό βουρτσάκι τεχνολογίας Tri-Fin.
  7. Ειδικό εξάρτημα οδηγός για τη σταθεροποίηση της κίνησης του φύλλου και για επιπλέον στιβαρότητα όταν απαιτείται.
  8. Έξυπνο σύστημα απορροής υδάτων, ακόμη και στη standard έκδοση, χάρη στην ειδική επικλινή σχεδίαση της κάσας. Το μοναδικό σύστημα της ελληνικής αγοράς, στο όποιο δεν απαιτείται η δημιουργία συγκροτήματος απορροής κάτω και μπροστά από την κάσα.
Ενδεικτική οριζόντια τομή
  1. Ελάχιστη εμφανής όψη, μόλις 35 χιλ. στο σημείο της επαλληλίας.
  2. Ειδικός μηχανισμός πολλαπλού κλειδώματος για εξαιρετικά επίπεδα ασφάλειας.
  3. Tailor made λαβή χειρισμού του μηχανισμού κλειδώματος.
  4. Εξαιρετικού σχεδιασμού λαβή κίνησης από μασίφ αλουμίνιο.
  5. Ειδικό εξάρτημα αλουμινίου για έξτρα στιβαρότητα στο σημείο επαλληλίας του κουφώματος.
  6. Ειδικά σχεδιασμένες θερμομονωτικές ράβδοι για τη βελτιστοποίηση της ενεργειακής απόδοσης του κουφώματος και στο σημείο της επαλληλίας.
Η ταυτότητα του MINIMAL Look
  • Όψη επαλληλίας: 35 χιλ.
  • Όψη περιμετρικού πλαισίου: 35,5 χιλ. ή 77 χιλ.
  • Μέγιστο πλάτος φύλλου: 3 μ.
  • Μέγιστο ύψος φύλλου: 3 μ.
  • Μέγιστη επιφάνεια φύλλου: 9 τ.μ.
  • Μέγιστο βάρος φύλλου: 300 κιλά
  • Πάχος υάλωσης: 32 χιλ. ή 48 χιλ.

Πατήστε εδώ για να δείτε την εφαρμογή του MIMINAL Look σε διάφορα έργα.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.