ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Εργαλείο για τον επαγγελματία το ένθετο «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ – Τα σωστά βήματα υλοποίησης» του νέου τεύχους του “Aluminium Magazine”

Σημαντικές λεπτομέρειες και «συμβουλές» για το τρέχον πρόγραμμα επιδότησης ενεργειακών  παρεμβάσεων θα βρουν οι κατασκευαστές αλουμινίου στο ειδικό ένθετο έντυπο «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ – Τα σωστά βήματα υλοποίησης» χορηγίας της ALUMINCO που κυκλοφόρησε με το τεύχος Σεπτεμβρίου 2018 του Aluminium Magazine.

Στο ένθετο που διατίθεται αποκλειστικά μέσω του “Aluminium Magazine”, αναφέρονται βασικές επισημάνσεις για τον επαγγελματία κατασκευαστή που θα αναλάβει έργα παρεμβάσεων, δηλαδή τι θα πρέπει να προσέξει στις προσφορές του και στις τιμολογήσεις, αλλά και πως θα πρέπει να κατευθύνει τους πελάτες του, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα και καθυστερήσεις στην εκταμίευση των χρημάτων που θα αφορούν στην εξόφληση των έργων που θα αναλάβει.

Πρόκειται για μία προσεγμένη έκδοση που γίνεται σημαντικό εργαλείο στα χέρια του κατασκευαστή που έχει αναλάβει έργα στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ». Οι ενδιαφερόμενοι που δεν είναι συνδρομητές του ιστορικού κλαδικού περιοδικού, μπορούν να προμηθευτούν το ένθετο ξεκινώντας σήμερα τη συνδρομή τους στο “Aluminium Magazine”.

Πατήστε εδώ για να γίνετε συνδρομητές στο “Aluminium Magazine”.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.