ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

SMARTIA M630 PHOS: Νέες εξαιρετικές λύσεις με σήτες υψηλής αισθητικής από την ALUMIL

Πρόσφατα η νέα minimal σειρά SMARTIA M630 PHOS της ALUMUL εμπλουτίστηκε με νέες εξαιρετικές λύσεις σήτας, η οποία ακολουθεί την ίδια minimal φιλοσοφία με τη σειρά, καθώς κρύβεται μέσα στους οδηγούς. Πιο συγκεκριμένα, οι νέες τυπολογίες που προστίθενται είναι δίφυλλο επάλληλο με σήτα και τετράφυλλο φιλητό με φιλητή σήτα.

Το SMARTIA M630 PHOS προσφέρει υψηλή αισθητική στις σύγχρονες κατοικίες, συνδυάζοντας τον minimal σχεδιασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις:

  • Minimal σχεδιασμός

Κομψές κατασκευές με μεγάλες γυάλινες επιφάνειες που ενισχύουν το φυσικό φωτισμό. Κρυφά προφίλ με δυνατότητα εντοιχισμού και σημείο επαλληλίας με πλάτος μόνο 44 χιλ.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας

Σχεδιασμός ιδανικός για «πράσινα» κτίρια με έμφαση στην εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων. Εντυπωσιακά χαμηλός δείκτης θερμοπερατότητας Uw έως 1,2 W/m2K.

  • Απόλυτη Άνεση

Υψηλό επίπεδο ηχομείωσης με πιστοποίηση και εξαιρετική λειτουργικότητα με πολύ εύκολη κύλιση και έξυπνο μηχανισμό κλειδώματος (διεθνής πατέντα).

  • Εύκολη πρόσβαση

Επίπεδο χαμηλό κατωκάσι ύψους μόνο 32 χιλ., με δυνατότητα επιδαπέδιας ή ενδοδαπέδιας τοποθέτησης. Ιδανικό για παιδιά, ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η νέα λύση σήτας αναβαθμίζει περαιτέρω το σύστημα, προσφέροντας περισσότερες επιλογές που βελτιώνουν χαρακτηριστικά την καθημερινότητα των τελικών χρηστών.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.