ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

VIEXAL: Ποιοτικός κουμπωτός μεντεσές για απροβλημάτιστη μακροχρόνια χρήση

Η VIEXAL είναι μία δυναμική εταιρεία στον χώρο των εξαρτημάτων αλουμινίου που από το 2004 έχει μετακομίσει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική ζώνη της Ξάνθης σε έναν οικόπεδο 12.000 τ.μ., στο οποίο φιλοξενούνται σε μία έκταση 2.500 τ.μ. τα γραφεία και το εργοστάσιο.

Πρόκειται για μία κάθετη μονάδα παραγωγής εξαρτημάτων αλουμινίου, με δικό της βαφείο, χυτήριο κ.λπ. που καλύπτει εξολοκλήρου τις ανάγκες της αγοράς. Το υψηλό επίπεδο του μηχανολογικού εξοπλισμού, η τεχνογνωσία και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό τροφοδοτούν τη σταθερή ανάπτυξη της VIEXAL στην Ελλάδα αλλά και στις αγορές του εξωτερικού.

Ένα από τα προϊόντα που ξεχωρίζουν από την πλούσια γκάμα της σε επίπεδο εξαρτημάτων, είναι ο κουμπωτός μεντεσές για Camera Europea. Όλες οι βίδες του μεντεσέ είναι από ανοξείδωτο χάλυβα για κορυφαία αντοχή. Επιπρόσθετα, ο κουμπωτός μεντεσές της VIEXAL διαθέτει έξτρα μεσαία βίδα για μεγαλύτερη στιβαρότητα.

Στα πλεονεκτήματα έρχονται να προστεθούν το ειδικό πλαστικό σε αυτολιπαινόμενο πολυαμίδιο για απρόσκοπτη λειτουργία, οι προσυναρμολογημένες βίδες και το λαμάκι σε αλουμίνιο. Τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του μεντεσέ της VIEXAL υπόσχονται απροβλημάτιστη, μακροχρόνια χρήση και τον καθιστούν μία από τις κορυφαίες επιλογές της αγοράς για τον επαγγελματία.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button