ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

Ευρωπαϊκό Αλουμίνιο: Τίμησε τον αντιπρόεδρο της ΕΕΑ Κων/νο Κατσαρό για την προσφορά του

Ο αντιπρόεδρος της EEA, Κωνσταντίνος Κατσαρός

Κατά τη διάρκεια της 42ης Συνέλευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλουμινίου που διεξήχθη στο Βουκουρέστι στα τέλη Οκτωβρίου τιμήθηκε ο αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου (ΕΕΑ), Κωνσταντίνος Κατσαρός για τα 50 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς του στον κλάδο.

Ο κ. Κατσαρός ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του στην Pechiney στη Γαλλία το 1968, ενώ από το 1974 εργάζεται στην ΕΛΒΑΛ κυρίως σε θέματα διεθνούς ανάπτυξης σε υψηλές διοικητικές θέσεις. Είναι μέλος διοικητικών συμβουλίων σε διάφορες εταιρείες του Ομίλου ΕΛΒΑΛ. Έχει διατελέσει πρόεδρος και αντιπρόεδρος της ΕΕΑ. Στο  Ευρωπαϊκό Αλουμίνιο ήταν πρόεδρος της  ομάδας έλασης, ενώ τα τελευταία έξι χρόνια είναι μέλος της εκτελεστικής επιτροπής (executive committee).

Ο κ. Κατσαρός είναι απόφοιτος του ΕΜΠ, έχει σπουδάσει επίσης στην Εθνική Σχολή Αεροναυπηγικής στο Παρίσι και έχει διδακτορικό μηχανικού από το Πανεπιστήμιο του Παρισιού.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.