ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ALFA: Επιτυχής εκδήλωση ενημέρωσης των κατασκευαστών της Κρήτης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση των ανθρώπων της ALFA, με τους επαγγελματίες κατασκευαστές αλουμινίου της Κρήτης. Η ανταπόκριση των τοπικών συνεργατών ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η εκδήλωση έκλεισε με άπαντες ευχαριστημένους.

Σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης, με άφθονα κρητικά εδέσματα, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία πέρα της γνωριμίας τους με τη διοίκηση και τα στελέχη της ALFA, να ενημερωθούν άμεσα για όλη τη γκάμα των προϊόντων που παράγει η εταιρεία.

Επίσης είχαν μία πρώτη επαφή με τις νέες προτάσεις τη δυναμικής διέλασης μέσω φυσικών δειγμάτων αλλά και της αναλυτικής παρουσίασης που έλαβε χώρα.

Η βραδιά έκλεισε με τα συνήθη «πηγαδάκια» και με τα στελέχη της ALFA να είναι διαθέσιμα στους τοπικούς συνεργάτες για να λύσουν τυχόν απορίες τους αλλά και να ακούσουν τους προβληματισμούς τους.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.