ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EUROPA: Οι προηγμένες ξενοδοχειακές λύσεις της εταιρείας στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2018

Η EUROPA συμμετέχει ως εκθέτης για 2η συνεχόμενη χρονιά στην ΧΕΝΙΑ 2018, που διοργανώνεται στο Metropolitan Expo από τις 24 έως τις 26 Νοεμβρίου μετά την επιτυχημένη παρουσία της το 2017. Το ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στο Hall No2 στο stand E34.

Στο περίπτερο της EUROPA σε θεματική που σχετίζεται με την έκθεση, παρουσιάζεται η ειδική ομάδα ξενοδοχειακών προϊόντων της εταιρείας, καθώς και νεότερα αρχιτεκτονικά συστήματα με υψηλούς συντελεστές θερμοηχομόνωσης.

Οι μηχανικοί και  τα στελέχη της δυναμικής διέλασης θα βρίσκονται στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, προκειμένου να κατατοπίσουν τους ενδιαφερόμενους σχετικά με τα συστήματα της εταιρείας, τις τεχνικές προδιαγραφές, τις πρόσθετες υπηρεσίες  και να ενημερώσουν αναφορικά με τις κατασκευαστικές δυνατότητες.

Η ΧΕΝΙΑ 2018 αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο του ξενοδοχειακού κλάδου, της Ελλάδος αλλά και του εξωτερικού, όσο και των μεγάλων αρχιτεκτονικών γραφείων που θέλουν να παραμένουν ενήμερα για τις εξελίξεις και τα προϊόντα των προμηθευτών.

Σημαντικές και στοχευμένες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα κεντρίσουν περαιτέρω την προσοχή των μηχανικών και των επαγγελματιών. Πιο συγκεκριμένα διοργανώνονται οι κάτωθι παράλληλες εκδηλώσεις:

  • 2ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας
  • Hotel Megatrends
  • Hotel Megatrends / Talks
  • Xenia Digi Hotel 2018

Η EUROPA με τη συμμετοχή της στην XENIA 2018 δείχνει έμπρακτα ότι παραμένει ενεργά στο επίκεντρο των εξελίξεων του ξενοδοχειακού και του αρχιτεκτονικού κλάδου.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button