ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMINCO: Νέο σύστημα σκίασης για βιοκλιματικές πέργκολες Freedom

Η Freedom ενθουσιάζει με τη χαρακτηριστική, υψηλά ανθεκτική, λειτουργικότητά της, προσφέροντας γενναιόδωρη ευρυχωρία, κορυφαίας ποιότητας κατασκευές και εξαιρετική συμπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες.

Το νέο σύστημα σκίασης για βιοκλιματικές πέργκολες Freedom από την ALUMINCO συνδυάζει μοναδικά, σχεδιαστικές λεπτομέρειες, προηγμένα συστήματα υποστήριξης και αυξημένη «βιοκλιματική» απόλαυση για να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες για εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους σε κατοικίες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα και χώρους εστίασης.

Αναβαθμισμένη αισθητική – minimal σχεδιασμός

Με την πρώτη ματιά είναι σαφές ότι η πέργκολα Freedom εκφράζει τέλεια τη σχεδιαστική φιλοσοφία της ALUMINCO. Η εξωτερική της σχεδίαση είναι αποτέλεσμα της αλληλεπίδρασης ανάμεσα στις επιβλητικές γραμμές και τις minimal, ήσυχες επιφάνειες με μη ορατές συνδέσεις και κρυφό μηχανισμό περιστροφής.

Αυτή η μοντέρνα σχεδίαση της Freedom αναδεικνύει οπτικά την υπεροχή της. Προαιρετικά, ο οδηγός εξατομικευμένων επιλογών ενισχύει ακόμη περισσότερο το εντυπωσιακό εξωτερικό της, π.χ. με τα συστήματα Wall&Deco Cladding, τη σειρά κρεμαστών συρόμενων παντζουριών SH3200 και πλήρως συμβατό εξοπλισμό όπως αισθητήρες, προβολείς κ.ά.

 Η έννοια της πολυμορφικότητας – ποικιλία παραλλαγών & λύσεων

Τα συστήματα πέργκολας χαρακτηρίζονται από υψηλή αντοχή, ενώ καλύπτουν μεγάλες επιφάνειες. Η Freedom ενθουσιάζει με τη χαρακτηριστική, υψηλά ανθεκτική, λειτουργικότητά της, προσφέροντας γενναιόδωρη ευρυχωρία, κορυφαίας ποιότητας κατασκευές και εξαιρετική συμπεριφορά στις εξωτερικές συνθήκες. Πρακτικές λεπτομέρειες, όπως το ταυ/προφίλ, με το οποίο μπορούν να προστεθούν περαιτέρω οριζόντια και κάθετα στοιχεία, ικανοποιούν ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις αντοχής και διαστάσεων.

Χαρακτηριστικά & πλεονεκτήματα

Η πρωτοποριακή ρυθμιζόμενη σκίαση, το ειδικό σύστημα ελεγχόμενης συλλογής και απορροής όμβριων υδάτων και ο πλούσιος οδηγός εξατομικευμένων επιλογών είναι άμεσα αναγνωρίσιμα και αποτελούν σημεία υπεροχής του συστήματος Freedom.

Η εξωτερική σχεδίαση υπογραμμίζει την καθαρή γεωμετρία με ελάχιστες τονισμένες γραμμές, ενώ στο εσωτερικό, ο χρήστης τοποθετείται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, απολαμβάνοντας την ευρυχωρία και τη μοναδική αίσθηση ευεξίας, μέσα από μια σειρά επιλογών, οι οποίες αναβαθμίζουν την παραμονή στον χώρο και προσδίδουν ποιότητα στην καθημερινή ζωή.

Πληθώρα λύσεων σε αυτοστηριζόμενες, επιτοίχιες και εγκιβωτισμένες τυπολογίες παρέχουν προστασία από τα ανεπιθύμητα καιρικά φαινόμενα, ελεγχόµενη φωτεινότητα και φυσικό εξαερισµό, ενώ παράλληλα συμβάλλουν στην επέκταση των εσωτερικών χώρων και στη δημιουργία ζωνών ιδιωτικότητας.

Οι πέργκολές Freedom, εκτός από κορυφαία ποιότητα, μπορούν να ικανοποιήσουν εξατομικευμένους συνδυασμούς αποχρώσεων και υφών, δίνοντας τη δυνατότητα να τονιστεί ο χαρακτήρας της πέργκολας στον περιβάλλοντα χώρο. Μεμονωμένα ή συνδυαστικά, όλες οι αποχρώσεις εμπνέουν ως αυθεντικές μοναδικότητες, με την τέλεια λαμπρότητα και το μοναδικό βάθος χρώματος.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.