ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

EXALCO: Επιτυχές σεμινάριο για τη βελτίωση της παραγωγικότητας

Στελέχη της βιομηχανίας αλουμινίου EXALCO εκπαιδεύτηκαν σε θέματα «Μέτρησης και Βελτίωσης της Παραγωγικότητας» σε σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με την AQS.

Το πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και στόχο είχε να παρουσιασθούν στους συμμετέχοντες τα νέα εργαλεία του Lean Manufacturing.

Με στόχο την απέριττη παραγωγή εντοπίζεται το σύνολο των νεκρών χρόνων, της φύρας του υλικού και των επιστροφών και στη συνέχεια καθορίζονται οι τρόποι αντιμετώπισής τους. Κατά αυτόν τον τρόπο διευκολύνεται η πλήρης αξιοποίηση των μηχανημάτων, η μείωση της σπατάλης των αποθεμάτων και η βελτίωση των προβλέψεων και του προγραμματισμού, τα οποία συμβάλλουν στη θεαματική βελτίωση της παραγωγικότητας.

Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο Αθανάσιος Μπίκος, Business Consultant με πολυετή προγραμματιστική εμπειρία σε συστήματα MRP, NMS και Paperless Office.

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα συμμετείχαν Ανώτατα Στελέχη του Ομίλου των τμημάτων προγραμματισμού και παραγωγής.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.