ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ΒΙΟΚΑΛ: Συνεχείς επενδύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας στις μήτρες διέλασης

Η ΒΙΟΚΑΛ δραστηριοποιείται στη μελέτη και κατασκευή εργαλείων, μητρών και καλουπιών διέλασης αλουμινίου. Ιδρυτής της είναι ο Ιωάννης Τομπουλίδης, ο οποίος διαθέτει εμπειρία άνω των 40 ετών -αρχικά στη επιδιόρθωση και έπειτα στην κατασκευή- στον χώρο. Από το 1993 διατηρεί σταθερή και επιτυχημένη συνεργασία με τους πελάτες της (μεταξύ των οποίων κορυφαίες διελάσεις της χώρας), διαγράφοντας συνεχώς ανοδική πορεία.

Με μοναδικό στόχο την καλύτερη ποιότητα και εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία κατάφερε να βελτιώσει τις διαδικασίες μελέτης και κατασκευής της μήτρας, επενδύοντας σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και μοντέρνα σχεδιαστικά προγράμματα. Παράλληλα εξέλιξε τις μηχανουργικές κατεργασίες και επένδυσε στην περαιτέρω εξειδίκευση του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ακούραστα συνεχίζει να επενδύει σε τεχνογνωσία όσον αφορά στη σχεδίαση και κατασκευή μίας μήτρας προς ικανοποίηση των απαιτητικών πελατών της, των οποίων οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας γίνονται κίνητρο για την αυτοβελτίωση της ίδιας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.