ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτηταΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΤΑΙΡΙΩΝ

ALUMIL: Τα συστήματα SUPREME S77 & SUPREME S700 πιστοποιήθηκαν από τον επίσημο φορέα ATG του Βελγίου

Τα πρώτα συστήματα που πιστοποιήθηκαν στην Ελλάδα, με βάση το αυστηρό βέλγικο πρότυπο ATG, δεν είναι άλλα από το προηγμένο ανοιγόμενο σύστημα SUPREME S77 και το εξαιρετικό ανασυρόμενο σύστημα SUPREME S700 της ALUMIL. Τα πιστοποιητικά των συστημάτων είναι διαθέσιμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του βελγικού κέντρου πιστοποιήσεων UBAtc.

Με τα πιστοποιητικά αυτά δίνεται η δυνατότητα ανάληψης έργων στη βέλγικη αγορά, με ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα, τα οποία είναι άκρως ανταγωνιστικά στην κατηγορία τους και υπερκαλύπτουν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές.

Το σύστημα SUPREME S77 αποτελεί το καινοτόμο και προηγμένο ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα μοντέρνας γραμμής της ALUMIL. Είναι ιδανικό για στιβαρές κατασκευές αυστηρών προδιαγραφών με υψηλή ασφάλεια και διαθέτει πολύ υψηλούς συντελεστές θερμομόνωσης και στεγάνωσης. Μέσω της εφαρμογής του κρυφού φύλλου, προσφέρει εξαιρετικό design με minimal αισθητική.

Το ανυψούμενο συρόμενο σύστημα SUPREME S700 ανταποκρίνεται στις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, συνδυάζοντας υψηλή ενεργειακή απόδοση, ασφάλεια και μοντέρνα εμφάνιση. Ο minimal σχεδιασμός και το πλήθος καινοτομιών που ενσωματώνει, το καθιστούν ιδανικό για την κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, χαρίζοντας στο χώρο άπλετο φυσικό φως.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.