ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΕπικαιροτητα

ELVIAL: Δυναμική παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό

Εντυπωσιακό ήταν το περίπτερο της ELVIAL στη Διεθνή Έκθεση Δόμησης SEBBE της Σερβίας

Ακολουθώντας τις καθαρές, minimal και φωτεινές γραμμές που αποτυπώνουν την εταιρική φιλοσοφία, η παρουσία της ELVIAL στη Διεθνή Έκθεση Δόμησης SEBBE, στη Σερβία εντυπωσίασε τους επισκέπτες.

Με σύγχρονο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, ο δυναμικός και διαδραστικός εκθεσιακός χώρος της ELVIAL, έδωσε την ευκαιρία για δημιουργικές συναντήσεις, στις οποίες παρουσιάστηκαν ισχυρές και τεχνολογικά προηγμένες προτάσεις, για ολοκληρωμένες, ποιοτικές λύσεις, όπως πάντα με πιστοποιημένα αποτελέσματα και ελεγχόμενο κόστος.

Με έμφαση στο μοναδικό στον κόσμο τείχος θερμομόνωσης ELVIAL I2, παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες της εταιρείας που δημιουργήθηκαν για την κάλυψη των πιο σύγχρονων σχεδιαστικών απαιτήσεων.

Οι επισκέπτες εντυπωσιάστηκαν από τη σχέση υψηλής ποιότητας και διαπίστωσαν τους λόγους που οι τεχνολογίες καινοτομιών της ELVIAL αποτελούν το κλειδί για ανεξάντλητες δημιουργίες. Κατασκευαστικές λύσεις που προσφέρουν στον αρχιτέκτονα την απόλυτη ελευθερία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση μοναδικών έργων με ταυτότητα και υψηλή προστιθέμενη αξία, εξασφαλίζοντας πάντα τις υψηλότερες επιδόσεις.

Η ELVIAL συμμετείχε στο “The Hotel Design Workshop” που έλαβε χώρα σε κεντρικές πόλεις και τουριστικά νησιά της Ελλάδας

Εντός συνόρων, η ELVIAL συμμετείχε στο “The Hotel Design Workshop”, το οποίο διοργανώθηκε σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σαντορίνη, Ηράκλειο , Χανιά και Ρόδο, με σκοπό να θέσει νέες βάσεις στην ξενοδοχειακή ανάπτυξη, η οποία αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του ελληνικού τουρισμού και κατ’ επέκταση της ελληνικής οικονομίας.

Παρουσιάζοντας τα καινοτόμα προϊόντα της και το πλήθος των αρχιτεκτονικών λύσεων που προσφέρει, η δυναμική διέλαση κέντρισε για ακόμη μια φόρα το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και απόλαυσε την αποδοχή και το θαυμασμό για την ποιότητα και την αξιοπιστία της.

Υψηλή ήταν η επισκεψιμότητα του συνεδρίου “Leisure Architecture & Resorts” που η ELVIAL ήταν μεγάλος χορηγός

Επιπρόσθετα, η ELVIAL υποστηρίζοντας τη σύγχρονη αρχιτεκτονική άποψη και την εφαρμογή σχεδιαστικών επιλογών που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της ελληνικής ομορφιάς, συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στο συνέδριο “Leisure Architecture & Resorts” που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo, στο πλαίσιο των εκθέσεων DOMOTEC & MEDWOOD.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και πληρότητα θέσεων και στόχος του ήταν να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο η αρχιτεκτονική αναβαθμίζει τη βιομηχανία του τουρισμού και να αναδείξει τις τάσεις στην εξοχική κατοικία, το hoteling και το real estate, υπό το πρίσμα της ελληνικής αυθεντικότητας.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button

Εγγραφείτε στο e-newsletter μας

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter aluNET News και μείνετε ενημερωμένοι συνεχώς για τα νέα του κλάδου αλουμινίου.
Το email σας
Το όνομά σας
Παρακαλούμε δώστε μας τη συγκατάθεσή σας!
Η Alupress O.E. ιδιοκτήτης του aluNET.gr θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες που παρέχετε σε αυτή τη φόρμα, για να έρθει σε επαφή μαζί σας και να σας στέλνει ενημερωτικά newsletter. Για την αποστολή των newsletter χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα MailChimp. Κάνοντας κλικ παραπάνω για να υποβάλετε τη φόρμα, αναγνωρίζετε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε, θα μεταφερθούν στο MailChimp για επεξεργασία σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου και τους Όρους Χρήσης της πλατφόρμας.